XXL Nutrition

Review Mega Grow

peter
Werkt goed, enige slechte punt is dat er geen maatbekertje bij zit. Weet dus niet hoeveel 50gram is. Verder lees ik op veel sites dat je per dag maar iets van 5 gram moet gebruiken is dit zo en waarom Mega grow dan 50 gram?? Groetjes Peter
Reageer op deze review
8 reacties
rens86
nov 4th 2010, 13:09

Maatbekertje zit waarschijnlijk ergens in de pot(zal wel onderin zitten) had ik ook

Gr rens

KaaDee
nov 4th 2010, 14:52

Die 5 gram gaat waarschijnlijk over de creatine per dag. Wees gerust, MegaGrow bestaat niet uit 100% creatine... :-)

En inderdaad, het maatschepje zal onderop in de pot zitten. Even met een lepel prikken en dan heb je 'm zo gevonden!

hafid
nov 4th 2010, 18:56

die scoop heeft hij vast al gevonden ,z'n review is van 2 jaar geleden 41smile

Danny_H
nov 4th 2010, 19:22

Messchien is die naar 2 jaar nogsteeds op zoek naar zn maatschepje8smile

Serieus dit is gewoon briljant.

KaaDee
nov 4th 2010, 23:35

Inderdaad, een bump van bijna twee (!) jaar oud...

 

Maar het is opvallend hoe veel mensen nog steeds een post maken en verklaren dat er geen scoop in de pot aanwezig is. Af en toe een reminder lijkt me geen overbodige luxe 35smile

Awaydays
mei 4th 2011, 19:55

Hij zal  waarschijnlijk niet weten dat zo een scoop 50 mg is , ik had dat ook in het begin !

maar als je ziet dan zijn de scoops bij de weightgainer totaal anders !

Dus 1 volledige schep met de scoop = 50mg

Awaydays
mei 4th 2011, 19:56

**** 50 Gram !!!

even een foutje !

nivek
jul 5th 2011, 12:14

2 jaar oud of niet 

 

heb 2 weken terug ook pot mega grow gehaalt en die hele na getrokken en zelf spul in een ander pot zitte stoppe maar nergens een maat schepje dusja ;)

 

mvg

Reageer op deze review