XXL Nutrition

Review Ultra Mass

maximdeprins

waanzinnige gainer! zit tjsokvol met BCCA's en het is een caloriebom! 912kcl per serving van 220gram, zeker de moeite! ik ben een ectoform en woog amper 70kilo, dankzij deze gainer ben ik op 2 weken zo'n 5 kilo bijgekomen, zeker de moeite dus voor al diegenen die moeite hebben om massa te kweken

tip voor hardgainers: neem 's morgends een shake bij het opstaan, eet minstens 1 blik tonijn per dag en train 3-4 dagen snoeihard in de gym, squat, benchpress, military press en deadlifts zijn de oefeningen waar je op moet focussen. neem een shake vlak na de training en 1 vlak voor het slapengaan, resultaat gegarandeerd in 2 weken! ;) grtz

Reageer op deze review
9 reacties
Baksteen
feb 23rd 2011, 12:06

gegarandeerd een beest in 2 weken! 

 

5kilo in 2 weken is veel te veel vriend.

1-2kg per maand aankomen is perfect voor beginners, kom je sneller aan dan zal je snel teveel vetmassa opbouwen

Patjeh
mei 11th 2011, 17:31

Als je toch zo'n shake van 900+ kcal voor het slapen gaan neemt ik weet niet hoor maar dan wordt je gewoon moddervet heeft niks meer met gainen te maken haha

thuhoan
mei 14th 2011, 01:05

hahah precies

Dethaurt
jul 25th 2011, 02:50

Dit is een uitstekend product, de beste die ik tot nu toe gebruikt hebt. Je krijgt goed je calories binnen en niet alleen dat het geeft mij een flinke energy boost. Als je van chocola houdt neem hem dan in chocola want ik kan je nu al vertellen.. de smaak is uitmuntend! Ik was 78 kilo en ben nu 85 kilo. Dat is dus een heerlijke transformatie van mager naar lekker lean.

fish
jul 27th 2011, 15:01

Hoe realistisch is het om 's ochtends zo'n shake van 912 kcal binnen te krijgen? Ligt dit niet serieus op je maag de ganse voormiddag? Ik heb nogal problemen om 's ochtends te eten dus zou dit een mooi alternatief zijn wanneer ik opsta om dan na 2 à 3 uur een goede maaltijd te nuttigen. Kan men dit beschouwen als een maaltijdvervanger.

Momenteel neem ik de gewone whey isolaat in combinatie met een goede voeding. Maar ik gain er niet zo veel door of toch heel traag. Lijkt mij wel makkelijk om 912 kcal's binnen te krijgen door gewoon te drinken. Is het een dikke brei wanneer je die 220gram moet oplossen en is dit mogelijk in je shakebeker?

Patjeh
jul 27th 2011, 15:19

Ik heb met deze Mass geen ervaring, maar weet dat de Diet Shake van XXL (vergelijkbaar met Complex Carb Gainer, ook van XXL) een wat dikkere brei wordt. Je kan dit als shake nemen met bijvoorbeeld water, of melk, dan is het een dikke shake met 'stukjes'. Je kan het ook zelfs met melk in de magnetron doen alsof je het als Havermout/Brinta eet, dit werkt ook supergoed en het is zoet genoeg dus hoeft niks bij. Als je een echt super vloeibare gainer wil dan heb je bijvoorbeeld Mammoth (noem deze omdat ik hier ervaring mee heb), maar daar zitten wel erg veel simpele suikers in als koolhydraten dus daar wordt je ook wel gewoon snel dik van als je niet oppast (ook ondervonden, je gained wel goed, maar je wordt er ook toch snel gewoon dik van).

Als je 's ochtends moeite heb met eten zijn dingen als Havermout enzo altijd goed te doen (vind ik persoonlijk dan), Brinta als je het iets vloeibaarder wil, en ja je kan ook echt een gain shake nemen om de dag te beginnen maar denk dat het altijd goed is te beginnen met wat echt voedsel.

Van eiwitshakes enzo kun je overigens niet echt goed van aankomen, dan zou je een dubbele shake moeten bouwen dat je ook aan je kcal komt. Makkelijkst is dan idd een gainer. Succes!

fish
jul 28th 2011, 17:14

Die whey nam ik inderdaad enkel maar om mijn eiwit gehalte naar boven te krikken en niet zozeer om te gainen daar dit het juiste product niet voor is. Ik trachtte dit wel te doen door de juiste voeding te eten daar ik ook van mening ben dat alles beter is wat je uit voeding haalt.

's Ochtends tracht ik inderdaad havermout te eten maar krijg hier maar slechts 50 gram van binnen en dan is het natuurlijk al stouwen. Enstuk fruit voor de snelle koolydraten is dan weer geen probleem.

Daarom was ik een alternatief aan het zoeken om 's ochtends bij het opstaan een bommetje te nuttigen om dan na 2 uur wat boterhammekes met kipfilet te verorberen.

Ik heb het product vandaag binnengekregen dus ga is zien wat het mij aan meerwaarde kan bieden he :-

Alvast bedankt voor de info.

justinbos22
jul 30th 2011, 21:49

super post die eerste!:P

5kg in 2 weken aangekomen :P krijg je er een ampul sustanon bij ofzo:P

Jvantendeloo
aug 1st 2011, 08:48

@Maximdeprins:  Het is fantastisch dat je zoveel bent bijgekomen en dat je dat goed vindt.  Je moet niet luisteren naar al die negatieve commentaar.  Als jij tevreden bent over het product en je gains is dat perfect.  Meer moet dat niet zijn.  En bedankt om de moeite te doen om een review te schrijven.  Wat commentaar op iemand liggen geven is makkelijker als de moeite doen om een review te schrijven. 

Deze sectie gaat dan ook over reviews niet over commentaar geven op een review.

Als mensen willen discussiêren over het gainen en hoe je dit moet doen kan je dat volgens mij op andere sites doen;

Het waanzinnige is dat iedereen het altijd beter weet en commentaar geeft op iemand anders maar als ik in de gym zie zie ik weinig echte atleten.  Veel mensen die 'alles' weten maar zelden iemand met het figuur.

Laat dit vooral geen persoonlijke aanval zijn op iemand.  Ik vind het gewoon spijtig dat iemand die enthousiast is over een product en zijn toewijding even wat dwaze commentaar krijgt. 

Reageer op deze review