XXL Nutrition

Review Advanced Post Workout

stefke

Ik heb het product nog niet maar ik geef 5 sterren omdat ik zelf al geruime tijd peptopro, waxy maize en glutamine peptide tesamen gebruik! Dit in één product zal me nu veel voordeliger uitkomen, bedankt xxl! Als creatine gebruik ik er Olimp Creatine Xplode powder bij, echte aanrader!

Reageer op deze review
15 reacties
Terilext
nov 4th 2011, 09:47

OMG, een review met vijf sterren zonder het product gebruikt te hebben 41smile

XXL Nutrition
nov 5th 2011, 11:37

Ik ben het eens met Stefke ;)

Alleen op basis van de samenstelling verdiend Advanced Post Workout al 5 sterren. Het is een uniek product, en ook zonder twijfel het beste PWO product op de markt (wereldwijd).

Het bevat alleen maar top ingredienten in hoge doseringen. Geen dextrose en maltodextine, en ook bewust geen creatine.

Van mij dus ook 5 sterren :P

timvt
nov 5th 2011, 13:16

en waarom hebben jullie er bewust voor gekozen om geen creatine toe te voegen?

Johan92
nov 5th 2011, 14:53

Zodat je dit het hele jaar door kan gebruiken zonder een stop er tussen te doen.

XXL Nutrition
nov 5th 2011, 15:10

Zodat je het inderdaad het hele jaar door kan gebruiken. Plus Advanced Post Workout is speciaal ontwikkeld om alleen direct na de training te nemen. Dus als je maar 3 keer per week traint neem je het maar 3 dagen. Creatine kan je het beste dagelijks nemen om je creatine niveau hoog te houden.

 

En voor degene die graag creatine gebruiken kunnen er natuurlijk altijd een los potje creatine bij bestellen :)

monster-1-
nov 8th 2011, 21:58

Heb hem vandaag binnen gekregen wat ik er van kan zeggen tot nu toe is, smaakt best goed.

Baris
nov 9th 2011, 13:23

Tijd om wat meer kennis op te doen, want Creatine kun je sowieso jaren achter elkaar gebruiken zonder problemen.

XXL Nutrition
nov 9th 2011, 19:28

Klopt Baris, alleen heel veel sporters willen creatine niet heel lang achter elkaar gebruiken.

Tomp
nov 15th 2011, 13:07

je mag creatine ook niet op voorhand in je recupshake mixen omdat het dan snel waardeloos wordt (creatine monohydraat).

timvt
nov 15th 2011, 13:40

Hoezo dat dan? ik neem gewoon het poeder mee in mijn shakebeker naar de sportschool en voeg daar na de training water aan toe. dat kan toch gewoon?

Tomp
nov 15th 2011, 16:32

ik bedoel al op voorhand met water mixen :-)

 

als je bv voor, tijdens en/of na de training uit dezelfde fles wil drineken, dan kan je geen creatine toevoegen. Creatine moet je direct opdrinken als het in water opgerlost wordt.

Bobby10
nov 15th 2011, 21:07

@Tomp, dat is ook allang ontkracht, het duurt iets van 3-4 weken voordat Creatine Monohydraat verandert naar het onbruikbare Creatinine, dus dat kan prima. :)

Tomp
nov 16th 2011, 08:19

goed om te weten.

Bedankt.

Lownoise
nov 16th 2011, 14:17

Jep aanrader dit mensen! De smaak is wel lekker en het drinkt gemakkelijk weg! Nadat je deze post supp hebt genomen direct na het trainen kun je gemakkelijk een half uurtje wachten met je Whey shake want de belangrijkste stoffen die je nodig hebt direct na het trainen heb je dan al binnen. Topper! 6smile

defendor
feb 7th 2013, 12:21

Waarom is de dosering niet gwichtsafhankelijk terwijl dit bij dextrojuice die ik gebruik wel het geval is. Ik ben 2 meter en heb 115kg VVM en kan me voorstellen dat iemand met een VVM van 70kg een andere dosering nodig heeft. Bij gelijke dosering krijgt de ene teveel of de ander te weinig...........

Reageer op deze review