XXL Nutrition

Review Tribulus + ZMA Stack

Ssjaak

Hoe is het mogelijk dat deze supplementen zo'n hoge waardering krijgen?

Ik gebruik het nu een paar dagen en het enige wat het doet is zorgen dat ik koppijn krijg en een rode kop wat volgens mij een verhoging van mijn bloeddruk betekent. Ook moet ik vaker urineren wat betekent dat het vocht afdrijft en ook mijn spijsvertering is duidelijk veranderd. Van een verhoging van mijn testosteron merk ik niks. Ik heb er spijt van dat ik van de positieve reviews uit ben gegaan ipv verder onderzoek te verrichten want volgens www.ergogenics.org doen beide supplementen dan ook HELEMAAL niets! Het draagt absoluut niet bij tot een verhoging van het testosteron en is eigenlijk gewoon een waardeloos product. Zonde van mijn geld en jammer dat deze rommel hier dan ook verkocht wordt.

Reageer op deze review
9 reacties
S-Te-Fan-Msk
apr 3rd 2013, 13:53

Hoe kun je nu denken da

S-Te-Fan-Msk
apr 3rd 2013, 13:59

 

Hoe kun je nu denken dat een testobooster al na een paar dagen te merken is. Daarom noemen ze het een CYCLE! Die koppijn zal wel door heel uw gezeur komen!

Overal zijn goede reviews te lezen en dan kom jij af met dat het niet werkt na 2dagen en geef je het direct 1 ster... Koop een pre-workout als je DIRECT iets wil voelen of merken en zit producten niet slecht te beoordelen als de fout bij je eigen ligt.  
Ssjaak
apr 3rd 2013, 19:18

Ten eerste haal in een conclussie aan uit onderzoeken naar deze producten zoals je kan lezen op de gerenomeerde en onafhankelijke website www.ergogenics.org. Doe zelf eens onderzoek.

En ten tweede geeft het verkeerd gebruik van spupplementen weliicht aan waarom je maar 77 kilo ben. 

S-Te-Fan-Msk
apr 3rd 2013, 21:44

 

Je kan het product misschien eens zelf fatsoenlijk proberen ipv je op onderzoeken te baseren want als dat onderzoek zo goed is, waarom geven dan zoveel mensen op verschillende websites een goede review (inclusief ik)?

Denk je me nu te dissen omdat je een pak zwaarder bent?

Post je vetpercentage maar eens dan wise guy en vergelijk dat ;) liever droog en hard dan gewoon wat massa te hebben wat iedereen easy kan behalen. 

Ssjaak
apr 3rd 2013, 22:11

Jij gaat schijnbaar liever voor een placebo effect dan de uitkomst van een gedegen onderzoek dat bewijst dat het niets doet. Als het wel wat gedaan had dan had ik het ook vermeld, zoals bijvoorbeeld de werking van supplementen als L-Arginine en L-Ornithine. En zo zijn er wel meer die door mijn eigen gebruik of door het lezen van onderzoeken van mij een positieve review krijgen incl. de 5 volle sterren. Maar een product krijg dit niet van mij als deze het niet verdient. Ik snap niet dat jij zo zwaar tilt aan mijn negatieve review. Het lijkt wel of ik jou er persoonlijk mee geraakt of benadeeld heb. Komop get a life!

Mijn vet percentage is 19% en ben daar blij mee. Ik heb ook geen ambitie om op de planken te staan.

Ik wens jou in elk geval veel vooruitgang en wijsheid toe.

Dit is voor mij verder geen discussie.

bosco
apr 4th 2013, 01:27

ik zou naar een andere shop gaan sjakie 1smile

en doe ze de groeten bij de chocoladefabriek    41smile 8smile

 

bosco
apr 4th 2013, 13:09

sjakie,

wanneer er een verandering plaatsvind in je leef  en / of eetpatroon dan reageert je lichaam daar altijd op met hoofdpijn, dat is een natuurlijke reaktie, maar voor iedereen anders.

bv geen koffie, stoppen met roken, andere sups, enz...

Wanneer je totale plaatje goed zit, voeding, training en rust dan krijg je altijd resultaat. Na 1 of twee maanden is dat merkbaar. Maar elke verandering is nog geen verbetering. Maar elke verbetering is wel altijd een verandering. SUCCES met je doelen 20smile

 

dabo2000
okt 24th 2013, 01:21

ik heb zelf de Tribulus al 3 keer gebruikt ...gewoon Top product

scooby
okt 24th 2013, 09:26

Waar het op neerkomt dat wat voor de 1 werkt hoeft niet voor de ander te werken,het is altijd een kwestie van uit proberen.

Maak in ieder geval de potjes op zijn gewoon ook goed ingredienten voor de gezondheid en soms duurt het wat langer voor dat het aanslaat of niet

Met reclames over producten wordt er altijd overdreven dat is nu zo en dat was 20jaar geleden ook zo

Reageer op deze review