XXL Nutrition

Review Xtreme Test

Draconian

Ik ben maar gestopt met deze capsules. Merk er helemaal niets van. Ik nam ze samen in met vitamine D3. Ik heb driekwart potje over. Weer in de mooie verkooppraat getrapt. Veel eten werkt nog steeds beter.

Reageer op deze review
10 reacties
XXL Nutrition
feb 19th 2013, 12:20

Je moet dit supplement we even de tijd gunnen, het is een natuurlijk proces wat op gang moet komen.

Draconian
feb 19th 2013, 12:56

Zelf denk ik dat mijn testosteron gehalte al hoog genoeg is. Ik werd al iedere ochtend wakker met een odol. Zelfs midden in de nacht heb ik er last van zonder poeders maar puur natuur eten. Dus ik vermoed dat het dan geen extra boost zal geven. Misschien bij mensen die er echt doorheen zitten.

XXL Nutrition
feb 19th 2013, 13:35

Dat denk ik dat je daar gelijk in hebt, het is ook bedoeld voor mensen waar de eigen testosteronaanmaak verstoord is.

scooby
feb 19th 2013, 21:55

Zal ze gewoon door gebruiken dan niet voor de libido maar voor algemene gezondheid

De ingredienten die erin zitten zijn ruim inzetbaar(immuunsysteem,energie enz)

Draconian
feb 22nd 2013, 12:38

@Scooby,

 

Nee, ik stop er compleet nu mee:-). Iedere keer als ik drie capsules heb genomen ben ik gemiddeld 80% slapper op de sportschool met krachttraining. Ik lieg echt niet. Dat is mijn ervaring. Misschien dat mijn lichaam anders op deze stoffen reageert. Ik neem nu iedere avond om 21:30 een smoothie van rauwe broccoli, 1 banaan, 1 citroen,  halve komkommer, 4 aardbeien, beetje veldsla, 1 sinaasappel en een kiwi. Beetje water en Franse kwark erbij. Daar krijg ik pas de volgende dag een kik van.

Caucazn
sep 25th 2013, 23:44

Eindelijk een review die niet biased is door placebo effect. Stijgingen van 40% test zijn bijlange niet genoeg om spieropbouw te beinvloeden :)

Remko79
sep 26th 2013, 10:53

@Draconian:

 

Zou ik mogen weten wat je leeftijd is?

zino
okt 4th 2013, 07:27

Het is duidelijk dat vele klanten de XXL- en andere producten met verkeerde motivatie aankopen en dan heel onrealistische verwachtingen hebben.....testboosters voor mannen onder de 40-45jaar? Hoe dom kun je zijn.... Als 50 plusser vindt ik dat e-test correct afleverd wat het product aanbiedt ik vindt het dan ook jammer dat XXL- producten zo vlug negatief voorgesteld worden... Uiteraard kan je de massa niet uit een potje halen! Het vergt tientallen jaren van intense training, correcte voeding enz..... de suplemmentatie is er als ondersteuning om je doel te bereiken en voor mij persoonlijk  lukt dat wel!? Mijn verwachtingen zijn realistisch en ik heb een vaste basis XXL-Nutrion supplementen die deel uitmaken van mijn gezonde levenswijze... Dus nogmaals Xtreme Test is toppie :)

XXL Nutrition
okt 4th 2013, 12:49

Duidelijke reactie zino, 

ik denk dat xtreme test voor mensen met een verlaagde testosteronaanmaak echt baat bij dit product hebben. Dat je sowieso wat lekkerder in je vel zit, en daar gaat het eigenlijk allemaal om.

 

scooby
okt 4th 2013, 13:37

Ja inderdaad ze verwachten te veel van een product helaas is de testosteron niet leeftijdgebonden ook komt het bij jongere voor(levensstijl,erfelijkheid)

 

Reageer op deze review