XXL Nutrition

Review Perfect Mass Gainer

Mitch1404

Geweldig spul 4 weken geleden gehaald ik woog toen 78 kg  en nu 84 kg echt een aanrader.Over een paar weekjes ga ik nog een zak halen.

 

 

 

Reageer op deze review
11 reacties
Beekiedegekste
feb 26th 2013, 22:24

Zo dan, hoop dat t bij mij ook zo gaat, hoeveel shakes nam je per dag?

Musashi
feb 27th 2013, 13:00

Aan je gewicht te zien (63kg) kun je beter eerst je voeding op orde maken:) Succes.

Mitch1404
feb 27th 2013, 13:26

Ik nam smorgens een shake en 1 uur voordat  ik ging trainen nam ik er ook 1 echt toppie.

Beekiedegekste
feb 27th 2013, 16:16

Volg voedingsschema nu en daarbij deze shakes, heb alleen t probleem dat ik dus moeilijk aankom helaas, ik neem smorgens een shake en na t trainen een shake

Musashi
feb 27th 2013, 16:25

Hoe ziet je voedingsschema eruit dan. Je kunt wel zeggen dat je er een volgt maar dat zegt mij niks;) Greetz

Beekiedegekste
feb 27th 2013, 16:58

Smorgens opstaan bord havermoutpap en shake das 8.30, 11 uur 4 rijstewafels met pindakaas en een snelle jelle, 13 uur 6 bruine boterhammen 3 pindakaas 3 met rosbief kipfilet of rookvlees 15.30 3 rijstewafels met pindakaas. 17.30 aardappels groente en vlees 19.30 shake 22 uur bananen en kiwis 23 uur 2 beschuitjes met pindakaas

Musashi
feb 27th 2013, 17:01

Lastig om te beoordelen. Je kunt 't beter in een excel bestandje zetten. Wat zijn je macro's wat is je behoefte en wat is je doel.

Beekiedegekste
feb 27th 2013, 17:51

Zal ik later ff doen, nu druk belasting tijd haha

 

Doel gewoon wat meer body krijgen, wat gespierder

focuswrc
feb 28th 2013, 08:13

Ik zou enkele porties pindakaas ruilen voor schoon vlees. En 1plakje per boterham werkt niet....succes

Mitch1404
jan 23rd 2014, 23:54
Zo na een lange tijd weer begonnen weeg nu 88 kg en heb net weer een zak gekocht helemaal geweldig ben benieuwd hoeveel ik nu aan ga komen, word vervolgd.
deon.motmans
jun 27th 2014, 14:16
6 KG spieren aankomen lijkt me ongeacht welk product je gebruikt redelijk onmogelijk klinken op 4 weken tijd? 
Reageer op deze review