XXL Nutrition

Review Night Protein

dutchlionfrans.zegers
Nicht protein is gezoet met E955...SPLENDA.. In het boekje "LET OP GEVAAR" Wat zit er in uw eten? De Gids die u alert maakt op al die E-Nummers  wordt dat ROOD gehighlight, wat betekent: "DIT ADDITIEF MOET U ECHT VERMIJDEN!"

Mijn God...toch niet weer bedot? Ik vertrouwde XXL... Waarom hebben jullie Night Protein gezoet met dat gif? Waarom niet met Stevia- zeker nu die vrij in Europa te koop is. Het leek zo geweldig hoopvol...ik bestelde er gelijk 8 van. Vandaag kreeg ik ze binnen. Eerste ton geopend...waar is die schep... dus in een slabak een derde van de ton geleegd... e na het schepje er uit  te hebben gevist, alles weer in die zwarte ton. Mijn tafel bezaaid met eiwitstof. Kan dat niet anders?

ALLEREERST: Waarom zie ik pas na binnenkomst van mijn bestelling dat Night Protein gezoet is met E955...en dan zonder verklaring? Dat die criminele bende in Brussel het goedgekeurd heeft, betekent niet anders dan dat de makers van SPLENDA - oftwel "SUCRALOSE" (Sythetisch zoetmiddel dat uit met chloor behandelde sacharose is gemaakt) hen genoeg geld hebben betaald om dit gif aan het publiek als veilig te kunnen slijten.

RISICO's volgens het boekje: "BESCHADIGING VAN HET IMMUUNSYSTEEM AANGEZIEN VOORNAMELIJK DE LEVER EN DE NIEREN WORDEN AANGETAST." ECHT VERMIJDEN!

Ik wil dat vermijden, maar het zit in jullie Night Protein... jullie hebben die keus voor mij, en voor alle klanten gemaakt...niet ik. Jullie gaven mij niet die keus. Ik vind die veel belangrijker dan de keus voor een smaak. Gewone rietsuiker is geen gif, dit wel. STEVIA is geen gif, is ook puur natuurlijk en heeft geen calorieën.

Mijn vraag aan XXL: Waarom gaan jullie die risico's niet EERST na voor je dit product aan je klanten verkoopt en ons er mogelijk mee ziek maakt? Wij vertrouwen jullie. In feite zoals nu blijkt, maakt E955 SPLENDA je DIK! 

Ten tweede: Waarom vermelden jullie deze gegevens niet bij jullie produkten on-line, zodat ik dart kan zien voor ik ze bestel? Als ik dit had gezien, had ik het niet besteld. (Ik zag het pas nadat ik een ton had geopend en de maatschep er uit had gevist.)

WAAROM VERMELDEN JULLIE DIT NIET IN JULLIE INFORMATIE, EN VERMELDT ER DAN GELIJK BIJ WAT HET DOOR MIJ GENOEMDE BOEKJE EOVER ZEGT? Op pakjes van cigeretten moeten de gevaren worden vermeld. waarom dan niet hier? Zeker als je levert aan mensen die zeer gezondheidsbewust zijn.

Er komen steeds alarmerender berichten over Splenda!
 
Haal je hart op: http://www.rense.com/general65/splend.htm
 
En:  The 'Other' Sweetener That's Made from Sugar, but is Closer to DDT: 
 
En: http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2000/12/03/sucralose-dangers.aspx
 
En: http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2011/06/20/absurd-new-ways-splenda-is-deceiving-you.aspx
 
En: http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2009/02/10/new-study-of-splenda-reveals-shocking-information-about-potential-harmful-effects.aspx

En: http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2013/06/26/cspi-downgrades-splenda.aspx
 
En: http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2011/04/26/major-media-finally-exposes-splendas-lies.aspx
 
En: http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2013/12/18/sucralose-side-effects.aspx

En: http://products.mercola.com/sweet-deception/
Reageer op deze review
5 reacties
Bandos
feb 7th 2014, 07:49
Even een korte reactie;

1: Niet alles kan gezoet worden met stevia

2: Ik appprecier dat als je zulke commentaar leverd je bronnen er bij doet. Ik stel mij wel vragen bij het zogezegd wetenschappelijk onderzoek van de site Mercola. Onafhankkelijke Wetenschappers hebben doorgaans geen online shop.

Ik heb ook even vluchtig gegoogled en ik las op meerdere site's dat er eigenlijk nog geen langdurige studie is gebeurd over de al dan niet negatieve effecten.

3:Net zoals bij andere zoetstoffen moet je dit dan in enorme dossisen nemen voordat het een negatieve reactie kan hebben.

4: Misschien is inderdaad geen slecht idee voor XXL om de volledige ingredientenlijst bij een product te zetten.
Remko79
feb 7th 2014, 09:32
Er staat toch heel duidelijk dat de zoetstof sucralose is?

Ingrediënten:
Vanille: Caseïne micellar, smaakaroma vanille, zoetstof sucralose.
Aardbei:Caseïne micellar, smaakaroma aardbei, natuurlijke kleurstof: rode biet, zoetstof sucralose.
Banaan: Caseïne micellar, smaakaroma banaan, zoetstof sucralose.
Black Berry:Caseïne micellar, smaakaroma zwarte bes, citroenzuur, natuurlijke kleurstof: rode biet, zoetstof sucralose.
Chocolade: Caseïne micellar, cacaopoeder, zoetstof sucralose.
Kokos:Caseïne micellar, smaakaroma kokos, zoetstof sucralose.


 
scooby
feb 7th 2014, 11:54
Sucralose is ook niet gezond maar alternatieve zijn er zijn ook niet echt om een goede smaak te krijgen 
Witte suiker is ook niet gezond maar zit ook overral in en hier worden heel veel mensen dik van en werkt zeer verslavend dit staat ook niet op de verpakking.

Ik geef zelf ook kritiek als het nodig is op deze site maar uit ervaring zowel als therapeut en in het verleden heb ook een eigen merk supps gehad is, het niet gemakkelijk om gezonde en smakelijke producten op de markt te brengen dan wordt gauw de prijs te hoog of is het niet naar binnen te krijgen

Het is voor jouw zelf om een bewuste keus te maken en er staat sucralose bij dus neem je deze niet.

alternatief:whey isolaat,peptopro,paleo protein en juv raw food protein
Rene XXL
feb 7th 2014, 13:34
Ik snap de reactie eerlijk gezegd ook niet. Sucralose is een veel beter alternatief dan Aspartaam wat we nergens meer gebruiken.

Daarbij vermelden we juist wel (bewust) op de site alle ingredienten. Verder is zijn er met stevia ook weer onderzoeken dat het niet goed is, discussies houdt je altijd.

 
Piewie
mrt 20th 2014, 14:26
Zeurkousen heb je altijd en overal! laugh
Prima product!!!
Doet wat het moet doen!
Doe zo verder XXL!!!!
Reageer op deze review