L-Carnitine

L-Carnitine is al jarenlang één van de populairste supplementen die gebruikt worden tijdens het afvallen. L-Carnitine is dan ook in allerlei verschillende vormen te krijgen, zowel in capsules, als poeder of in vloeibare vorm.

per pagina
Filteren

Actieve filters

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Acetyl L-Carnitine bij het afvallen

L-Carnitine is al jarenlang één van de populairste supplementen die gebruikt worden tijdens het afvallen. Dat is niet voor niks, want veel sporters hebben positieve ervaringen met l-carnitine. Vaak kom je de variant acetyl l-carnitine tegen en misschien vraag je je af wat dit is. Dit is simpelweg een bewerkte vorm van l-carnitine waardoor deze beter wordt opgenomen in het lichaam. Deze hoog biologisch beschikbare vorm gebruiken we dan ook in onze eigen l-carnitine capsules.

Is L-Carnitine gevaarlijk?

L-Carnitine is uitgebreid onderzocht door wetenschappers en er zijn nooit gezondheidsrisico’s gevonden. Zelfs bij een dosering van 3 gram per dag (het dubbele van de aanbevolen dosering) waren er geen bijwerkingen. L-carnitine is dus NIET gevaarlijk.

Wil je het maximale uit je dieet halen? Overweeg dan de Xtreme Fat Burn Stack die l-carnitine combineert met Fat Killer en CLA Force!