L-Carnitine

L-carnitine is een stof die van nature veel voorkomt in (rood)vlees en in mindere mate zuivel en is net als Glutamine een semi-essentieel aminozuur. Lees meer

per pagina
Filteren

Actieve filters

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Acetyl L-Carnitine bij het afvallen

L-Carnitine is al jarenlang één van de populairste supplementen die gebruikt worden tijdens het afvallen. Dat is niet voor niks, want veel sporters hebben positieve ervaringen met l-carnitine. Vaak kom je de variant acetyl l-carnitine tegen en misschien vraag je je af wat dit is. Dit is simpelweg een bewerkte vorm van l-carnitine waardoor deze beter wordt opgenomen in het lichaam. Deze hoog biologisch beschikbare vorm gebruiken we dan ook in onze eigen l-carnitine capsules.

Is L-Carnitine gevaarlijk?

L-Carnitine is uitgebreid onderzocht door wetenschappers en er zijn nooit gezondheidsrisico’s gevonden. Zelfs bij een dosering van 3 gram per dag (het dubbele van de aanbevolen dosering) waren er geen bijwerkingen. L-carnitine is dus NIET gevaarlijk.

Wil je het maximale uit je dieet halen? Overweeg dan de Xtreme Fat Burn Stack die l-carnitine combineert met Fat Killer en CLA Force!