Whey Proteïne

Van alle eiwitten wordt whey proteïne het meest gebruikt. Whey proteïne komt in meerdere vormen, zoals bijvoorbeeld whey concentraat, whey isolaat en whey hydrolisaat. Lees meer

per pagina

Actieve filters

Van hoog naar laag sorteren

Whey proteïne shake

Van alle eiwitten worden whey proteïne shakes het meest gebruikt en bij XXL Nutrition heb je dan ook een ruim assortiment om uit te kiezen. Onze best verkochte proteïne shakes zijn whey concentraat, whey isolaat en whey hydrolisaat. De mate van filtering bepaalt uiteindelijk het eiwitgehalte, de opname van deze eiwitten in je lichaam en de smaak. Uiteindelijk heeft iedereen zijn of haar eigen voorkeur, maar welke soort je ook koopt, XXL Nutrition garandeert de meest zuivere whey proteïne en het hoogst mogelijk eiwitpercentage!

Whey proteïne nadelen

Aan het gebruik van whey proteïne zijn geen nadelen verbonden. Wel bevat whey proteïne in meer of mindere mate lactose, wat voor ongemak kan zorgen als je lactose intolerant bent. In dat geval raden aan we om een lactosevrije proteïne shake te nemen. We hebben ook een nieuwe lijn vegan proteïne shakes die je probleemloos kunt nemen bij lactoseintolerantie. We raden aan om één of twee proteïne shakes per dag te nemen, en dan het liefst rondom een training of bij het ontbijt. Een proteïne shake helpt je om een extra dosis eiwitten binnen te krijgen als aanvulling op een gezond en gevarieerd voedingspatroon.

Beste whey proteïne

Wat de beste whey proteïne is hangt natuurlijk afhankelijk af van jouw persoonlijke wensen en behoeften. Als je op zoek bent naar een heerlijke shake met de beste smaak dan raden we onze Whey Delicious of Protein Milkshake aan. Als de hoogst mogelijke kwaliteit voor jou belangrijk is dan is Whey Isolaat of Whey Hydro een betere keuze. Is prijs / kwaliteit voor jou de winnaar? Dan kun je niet om Perfect Whey Protein heen! En wanneer je een 100% natuurlijke shake wil zonder kunstmatige toevoegingen, neem dan zeker een kijkje bij de 100% Natural Whey of de Natural Gold Whey.

Whey proteïne kopen

Welke proteïne shake je ook wilt kopen, bij XXL Nutrition ben je verzekerd van de hoogst mogelijk kwaliteit en de beste klantenservice. Al onze shakes zijn uitvoerig getest en voldoen aan de hoogste internationale eisen. Wat je doel ook is, onze proteïne shakes zijn geschikt voor ieder moment van de dag, zijn heerlijk van smaak en lossen perfect op in water of melk!