Herstel & Prestaties

Iedereen wil natuurlijk het maximale uit zijn training halen. Het herstel en de prestatie van je spieren spelen hier een grote rol in. Om je een handje te helpen heeft XXL Nutrition een selectie gemaakt van de juiste supplementen voor het beste herstel en optimale prestaties!

per pagina
Filteren

Actieve filters

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Iedereen wil natuurlijk het maximale uit zijn training halen. Het herstel en de prestatie van je spieren spelen hier een grote rol in. Tijdens het sporten, of dit nou krachttraining, crossfit of duursport is, worden je spieren beschadigd. Door je spieren vóór, tijdens en na de training te voorzien van de juiste voedingsstoffen, zorg je ervoor dat ze goed kunnen herstellen zodat je bij je volgende training nóg beter kan presteren. Om je een handje te helpen heeft XXL Nutrition een selectie gemaakt van de juiste supplementen voor het beste herstel en optimale prestaties!

Koolhydraten

Koolhydraten spelen een grote rol bij het herstel van je spieren. Verder voorzien ze je lichaam van energie en daarom worden ze ook wel de brandstof voor je lichaam genoemd. Koolhydraten zijn op te delen in twee soorten. Simpel gezegd neemt je lichaam de snelle koolhydraten sneller op dan de complexe koolhydraten, maar krijg je van complexe koolhydraten meestal een verzadigder gevoel. Snelle koolhydraten zoals de Waxy Maize of DextroJuice Pro worden vaak gebruikt rondom of na de training. Je lichaam kan deze koolhydraten namelijk snel opnemen en dus snel omzetten naar energie of spierglycogeen. Complexe koolhydraten daarentegen  kan je op andere momenten van de dag nemen. Denk bijvoorbeeld aan de de Perfect Oats door je eiwitshake of een van onze koolhydraatrepen. Naast de geleidelijke afgifte raak je hiervan beter verzadigd waardoor je minder snel naar ongezonde snacks grijpt.

Post Workout Shakes

Na een intensieve training is het dus van belang dat je spieren goed kunnen herstellen. Hier zijn belangrijke voedingsstoffen voor nodig met de juiste verhouding koolhydraten, eiwitten en vetten. Naast de bekende eiwitshakes of all-in-one supplementen heeft XXL Nutrition verschillende, zorgvuldig samengestelde, Post Workout Shakes. Deze Post Workout Shakes bestaan uit complexe koolhydraten, zuivere eiwitten, aminozuren en vitamines en mineralen. Zo voorzie jij je spieren van alle nodige voedingsstoffen voor maximaal herstel!

Intra Workout Shakes

Ook tijdens je training wil je je spieren voorzien van de juiste voedingsstoffen. Met een Intra Workout supplement zorg je ervoor dat je niks tekort komt tijdens het sporten. Denk bijvoorbeeld aan Intra Workout, Isotonic of #1 All You Need! Naast verschillende shakes hebben we ook heerlijke sportdranken die perfect bijdragen aan je prestaties.