Post workout supplementen

Net als bij intra workout supplementen, zijn er bij post workout supplementen veel mogelijkheden. Lees meer

per pagina
Filteren

Actieve filters

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Post-workout betekenis

In de wereld van de sportsupplementen heb je de pre-workout, de intra-workout en de post-workout. Zoals de naam al zegt: de pre-workout neem je vóór je training, de intra-workout tijdens de training en de post-workout neem je na de training. In de post-workout zitten vaak ingrediënten als eiwitten, koolhydraten, aminozuren, BCAA, L-carnitine, taurine, glutamine, vitamines en mineralen. Een post-workout bevat de ideale combinatie van ingrediënten die jouw lichaam nodig heeft kort na het trainen ter ondersteuning van spierherstel en spiergroei.


Mega Grow is al jarenlang onze populairste post workout bestaande uit een combinatie van snelle koolhydraten, BCAA’s en een hoge dosering creatine. Voor de meer gevorderde sporter hebben we Advanced Post Workout met onder andere Peptopro, Vitargo en waxy maize.

Post workout snacks

Na je workout wil je voornamelijk veel eiwitten en koolhydraten binnen krijgen. Denk hierbij aan onze koolhydraat repen, pannenkoeken of een eiwit milkshake waar je extra havermout aan toegevoegd. Wat inspiratie nodig voor eiwitrijke milkshake recepten? Kijk dan op onze blog voor een recept naar smaak.

Post workout shake

Je kan voor een eiwitreep of een post-workout maaltijd gaan, maar je kan er ook voor kiezen om een shake te nemen. Eigenlijk net zo gemakkelijk! Houd er wel rekening mee dat je de juist verhouding van eiwitten, vetten en koolhydraten hanteert. Voeg waar nodig wat extra toe aan je shake om aan voldoende voeding voor na je training te komen. Denk bijvoorbeeld aan extra fruit, noten, zaden of kies ervoor om melk toe te voegen in plaats van water. Let erop: om het beste resultaat te behalen neem je de post-workout shake binnen 2 uur na de training.