Over XXL Nutrition

Laden...

XXL Nutrition is de populairste online supplementenwinkel van Europa! We staan bekend om het leveren van producten met de hoogste kwaliteit en het verlenen van de beste service. Naast het grote assortiment biedt XXL Nutrition alle voordelen op het gebied van veilig betalen, bezorging en het retourneren van artikelen.

De XXL Nutrition producten zijn een begrip geworden voor kwalitatief hoogwaardige supplementen voor veel sporters. XXL Nutrition was voor meerdere soorten supplementen de eerste aanbieder in Nederland en nog steeds zijn wij het meest innovatieve supplementenmerk van Europa. Terwijl andere merken ons proberen te volgen zijn wij hun steeds een stapje voor met nieuwe topproducten.

XXL Nutrition staat garant voor de hoogste kwaliteit supplementen, dit is de basis van het merk. Enkel de beste grondstoffen worden gebruikt voor onze producten. Dit is ontstaan omdat wij van XXL Nutrition niet alleen andere willen voorzien van de beste producten maar ook onszelf. Wij zelf bij XXL Nutrition zijn namelijk ook groot liefhebber van de sport en hechten grote waarde aan de kwaliteit van onze voeding.

Naast het merk XXL Nutrition bieden wij een ruim en groeiend assortiment aan van andere merken. Van deze merken komen alleen de beste supplementen na een strenge selectie in onze winkel.

De voordelen van kopen bij XXL Nutrition

  • Geen verzendkosten bij een bestelling boven  €40,-
  • Producten kunnen tot 30 dagen na ontvangst geretourneerd worden
  • Gratis retournering
  • Gratis Goodies
  • XXL Nutrition producten zijn van ongeëvenaarde prijs/kwaliteitsverhouding
  • Geen zorgen en altijd hoge kwaliteit supplementen
  • Op werkdagen voor 22:00 besteld is morgen in huis
  • Wij hebben een strenge selectie voor jou gemaakt van alleen de beste supplementen van andere merken.

XXL Nutrition

Vuurijzer 18
5753SV Deurne
Nederland

Tel: (+31)492-554731
E-mail: [email protected]
WhatsApp: +31617627819

KVK: 76404803 te Eindhoven
BTW-nummer: NL860613367B01