Repen & Snacks

Repen & Snacks

Een eiwitreep is een eenvoudige en lekkere manier om een extra portie eiwit binnen te krijgen. Je kunt een eiwitreep nemen als je doel is om af te vallen, maar een eiwitreep is ook een heerlijk eiwitrijk tussendoortje. Lees meer

per pagina
Filteren

Actieve filters

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Een eiwitreep is een eenvoudige en lekkere manier om een extra portie eiwit binnen te krijgen. Je kunt een eiwitreep nemen als je doel is om af te vallen, maar een eiwitreep is ook een heerlijk eiwitrijk tussendoortje. XXL Nutrition biedt de beste eiwitrepen in alle soorten en maten. Ook voor havermoutrepen of koolhydraatrepen ben je bij XXL Nutrition aan het juiste adres. Al onze repen zijn zorgvuldig samengesteld en passen prima in je dagelijkse dieet, of je nou aan het bulken of cutten bent. 

De beste eiwitrepen

De eiwitrepen van XXL Nutrition staan bekend om hun heerlijke smaak en uitstekende voedingswaarde. Zo kun je onder andere kiezen uit onze N’Joy Protein Bar of Delicious Crunchy Protein Bar die beiden maar liefst 20% eiwit bevatten. Dit maakt ze dan ook geschikt als een verantwoord tussendoortje voor of na je training. Daarnaast hebben we ook heerlijke koolhydraatarme repen. Deze bevatten net als onze normale eiwitrepen 20% eiwit maar dan met een verlaagde hoeveelheid koolhydraten. Zijn eiwitten jouw nummer 1 prioriteit? Dan moet je de High Protein Bar hebben met een eiwitgehalte van maar liefst 50 procent! 

De beste koolhydraatrepen

Koolhydraatrepen of oat bars zijn ideaal als je op een makkelijke en snelle manier flink wat calorieën wilt binnen krijgen. Onze koolhydraatrepen zijn gemaakt van volkoren havermeel en zijn, afhankelijk van de smaak, afgewerkt met een heerlijke topping. Deze repen bevatten maar liefst 460 calorieën waardoor je deze prima als maaltijdvervanger kunt gebruiken voor je training. Ook voor duursporters zijn oat bars een uitstekende keuze om snel een grote hoeveelheid koolhydraten binnen te krijgen voor een intensieve training.

Eitwitrepen of koolhydraatrepen kopen

Of je nou kiest voor een eiwitreep of een koolhydraatreep, beide zijn een heerlijk tussendoortje en passen uitstekend in je dagelijkse voedingspatroon. Je hebt de keuze uit diverse heerlijke smaken zoals bijvoorbeeld witte chocolade, stracciatella, cookies & cream en chocolade peanut crunch.