Training & Accessoires

Beginner of gevorderd, het maakt niet uit. Trainingshulpmiddelen en -accessoires zijn voor iedereen handig. Lees meer

per pagina

Actieve filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Beginner of gevorderd, het maakt niet uit. Trainingshulpmiddelen en -accessoires zijn voor iedereen handig. Stiekem zal je er al een aantal hebben zonder dat je het misschien door hebt. Denk bijvoorbeeld aan je shaker en/of bidon. Deze neem je natuurlijk altijd mee naar de sportschool in je sporttas samen met je handdoek en eventueel andere trainingshulpmiddelen.

Fitness handschoenen

Zo zijn er verschillende handschoenen voor meer grip bij het trainen, maar ook Wrist Wraps of Lifting Straps kunnen dan van pas komen. Om blessures te voorkomen kun je gebruik maken van trainingsriemen of bijvoorbeeld de Waist Trainer en om na je workout even helemaal tot rust te komen kan je je spieren verwennen met een heerlijke massage met de Massage Gun.

Cadeau voor sporters

Mocht je nou erg geïnteresseerd zijn in bijvoorbeeld krachttraining of voeding, dan hebben we een leuk aanbod aan boeken en magazines over sport. Hoe leuk is het om een magazine over voeding cadeau te doen aan je sportieve vriend/vriendin?! Om je te helpen met het vinden van een perfect sport cadeau hebben we een selectie gemaakt met verschillende cadeautips. Je hebt ook de mogelijkheid om een Gift Voucher cadeau te doen zodat hij of zij zelf kan kiezen of hij nieuwe Bokshandschoenen, XXL Merchandise of andere trainingshulpmiddelen bestelt. 


Al met al is er voor ieder wat wils en heeft XXL Nutrition voor iedereen de geschikte trainingshulpmiddelen en -accessoires. Heb je specifieke vragen over bijvoorbeeld de maat van je trainingshandschoenen of twijfel je welke shaker geschikt is voor jou? Neem dan contact op met onze klantenservice zodat we je uitgebreid kunnen helpen!