Fitnessapparatuur

Fitnessapparatuur

Naast hoogwaardige sportvoeding biedt XXL Nutrition ook fitnessapparatuur aan! Lees meer.

per pagina
Filteren

Actieve filters

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Fitnessapparatuur

Je kunt nu namelijk jouw gloednieuwe home gym in gaan richten. Het maakt niet uit hoeveel (of hoe weinig) ruimte je hebt: voor iedere ruimte hebben we geschikte fitnessapparatuur. Heb je een logeerkamer over? Dan kun je helemaal gek gaan met je eigen crosstrainer en krachtstation. Maar heb je juist weinig ruimte en moet de fitnessapparatuur inklapbaar zijn? Geen probleem, ook daar hebben wij geschikte apparaten voor. Die home gym is vanaf nu dus echt voor iedereen! 

Fitnessapparatuur voor thuis

Het klinkt als een droom om je eigen gym te hebben, maar het is echt niet moeilijk om deze werkelijkheid te laten worden. Je hebt maar een klein beetje bewegingsruimte nodig om al lekker thuis te kunnen trainen. Begin bijvoorbeeld met een paar basisapparaten zoals de fitnessbank en Lat Pulldown Machine en je kunt eindeloos uitbreiden. Wat dacht je van een set met verschillende grepen? Of een Double Hand Grip? Je blijft jezelf uitdagen en de kleinste spiergroepen trainen met onze veelzijdige fitnessapparatuur voor thuis.  

Gespierde buikspieren met fitnessapparatuur

Gespierde buikspieren: wie wil ze nou niet? Maar om die gespierde buikspieren ook zichtbaar te krijgen is, naast goede voeding, training nodig. Veel training. Het kan wat veel zijn om iedere dag naar de gym te gaan en je buikspieren te trainen, maar wist je dat je dit ook eenvoudig thuis kan doen? Met kettlebells of dumbbells bijvoorbeeld, waarmee je makkelijk gewicht aan je training toevoegt en zo efficiënt aan die keiharde buikspieren kunt werken.

Cardioapparatuur voor thuis

Zoals gezegd is goede voeding heel belangrijk bij het creëren van zichtbare (buik)spieren. Hierbij kom je al snel uit op een calorietekort, maar wat dankzij cardioapparatuur niet hoeft te betekenen dat je heel weinig ‘mag’ eten. Voeg dus wat cardio aan jouw workout toe, en je hebt meer ruimte om lekker te blijven eten en toch op gewicht te blijven. Of gebruik het om je fitter te voelen en vol energie door het leven te gaan. 

Home gym van hoge kwaliteit

Of je nu voor krachtapparatuur of cardioapparatuur gaat: alles heeft de hoge kwaliteit die je van ons gewend bent. Het is daarom ook echt een investering in je eigen gezondheid, want met jouw eigen home gym kun je er jaren tegenaan. Mocht je zo blessed zijn dat je ruimte hebt voor een volwaardige home gym, dan spaar je ook weer mooi het abonnement op de sportschool uit. Win-win!