Laden...

Handdoeken

Een handdoek heb je altijd nodig als je veel in de sportschool komt. In plaats van de standaard dunne handdoeken zijn er bij XXL Nutrition dikke, duurzame handdoeken te koop. Lees meer

per pagina

Actieve filters

Van hoog naar laag sorteren

Sporthanddoek

Tegenwoordig is een sporthanddoek onmisbaar in de sportschool. Sterker nog, bij veel sportscholen is het verplicht om er een bij te hebben. Natuurlijk wil je niet met een grote saaie handdoek rondlopen in de gym dus heeft XXL Nutrition verschillende sportieve designs ontwikkeld voor zowel mannen als vrouwen. De Gym Handdoek valt door de handige sleeve niet van het bankje af en blijft perfect op zijn plek liggen.

Microvezel handdoek

Niet iedereen is perfect en iedereen vergeet wel eens iets. Bijvoorbeeld je Gym Handdoek. Ook hier heeft XXL Nutrition aan gedacht en daarmee brengen wij de Last Minute Gym Towel! Deze sporthanddoek is door de microvezels zo klein op te vouwen dat hij in een koker zit die je standaard in je sporttas, auto of kluisje kan laten zitten. Zo heb jij altijd een back-up handdoek voor als je hem een keer vergeet!

Strandhanddoek

Wil je niet alleen in de sportschool zo’n geweldige Gym Handdoek bij hebben? Dan kan je nu ook op het strand genieten van het XXL Strandlaken! Deze extra grote handdoek is gemaakt van 100% zacht katoen. Voor de dames is er een speciaal Miss Fitness design!