Meetapparatuur

Hou jij je progressie al bij? Zo niet, wordt dat tijd. Bekijk hier de vetmeters, weegschalen en bloeddrukmeters. Lees meer 

per pagina

Actieve filters

Van hoog naar laag sorteren

Meetapparatuur

Meten is… juist! Weten. Meet meer en weet meer, bijvoorbeeld of jouw trainingsaanpak werkt en of je met aanpassingen in voeding en training jouw doelen behaalt.

Fitness meetlint

Je hoeft je niet blind te staren op het getal dat de weegschaal aangeeft. Dingen als vochtretentie door hormonen of voeding, het moment waarop je je weegt en natuurlijk toename van spiermassa zijn zaken die door de meeste weegschalen allemaal op één hoop worden gegooid: toename in gewicht. Door gebruikt te maken van een fitness meetlint meet je supermakkelijk de omvang van bijvoorbeeld taille, benen en kuiten. En omdat het meetlint zelf altijd voor een gelijke spanning en druk zorgt meet je heel accuraat de omvang van jouw lichaam.

Vetpercentage meten als een pro

Of je nu voor een toegankelijke vetpercentage meter gaat, of helemaal als een pro op zoek bent naar een professionele huidplooi meter: ons assortiment is zo breed dat iedereen de perfecte vetpercentage meter vindt. Alle vetpercentage meters zijn voorzien van een uitgebreide handleiding met instructies, zodat je precies weet hoe je welke lichaamsdelen moet meten om jouw vetpercentage te bepalen. Want ook hier geldt: gewicht zegt lang niet altijd alles over jouw lichaamssamenstelling.

Bloeddrukmeter voor thuis

Weet jij wat jouw bloeddruk is? Waarschijnlijk niet. In de meeste gevallen is dit ook niet nodig, maar ook hier geldt: voorkomen is beter dan genezen. Er bestaat tenslotte niet voor niets het advies om regelmatig jouw bloeddruk te meten. Onze bloeddrukmeters komen met een handig manchet, duidelijke instructies en een geheugen voor 2 gebruikers. Hou dus een spreekwoordelijke vinger aan de pols met een van onze bloeddrukmeters.

Weegschaal voor krachtsporters

Zoals gezegd is er zoveel meer bepalend voor de gezondheid van jouw lichaam dan alleen jouw gewicht. Maar met onze weegschaal speciaal voor krachtsporters meet je veel meer dan alleen maar gewicht. Zaken als vetpercentage, spiermassa en BMR (Basal Metabolic Rate) worden allemaal meegenomen in slechts één meting. Zo krijg je een compleet beeld van jouw lichaamssamenstelling en kun je heel specifiek bijsturen waar nodig.