Trainingshulpmiddelen

Trainingshulpmiddelen komen altijd van pas en alle fanatieke sporters weten hoe belangrijk ze zijn. Je persoonlijke deadlift record behalen met behulp van Lifting Straps, geen kapotte handen meer dankzij fijne trainingshandschoenen en extra ondersteuning voor je polsen met de Wrist Wraps. Lees meer.

per pagina
Filteren

Actieve filters

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Trainingshandschoenen

Voor iedereen die klaar is met kapotte handen en meer grip wil tijdens het sporten zijn fitness handschoenen een handige uitkomst. We hebben handschoenen voor heren en handschoenen voor dames met extra versteviging in de handpalm voor meer grip. De Premium Leather Glove en de Glove Wrist Pro komen met een extra versteviging om de pols voor nog meer ondersteuning.

Lifting straps & Wrist wraps

Niet alleen zijn er trainingshandschoenen met extra polsondersteuning, maar ook Wrist Wraps zijn een mooie oplossing voor zwakke en/of pijnlijke polsen. Met de Wrist Wraps van XXL Nutrition geef jij jouw polsen de versteviging die ze nodig hebben en kan je toch lekker zwaar trainen! Lifting Straps zijn ideaal voor zware sets bij een rugtraining en/of deadlift. Ook onze Lifting Straps komen voor in verschillende materialen zoals de Leather Lifting Straps en zijn voor iedere sporter geschikt.

Trainingsriemen

Op zoek naar extra ondersteuning van je core bij zware oefeningen zoals een squat en/of deadlift? Dan is een trainingsriem zeker wat voor jou! Een fitness riem of Powerbelt wordt vaak gebruikt wanneer de onderrug zwaar belast wordt. De trainingsriemen komen in verschillende materialen en maten voor en ook voor de vrouwelijke sporters hebben we een speciale Dames Trainingsriem. Bij het squatten wordt vaak gekozen voor een wat soepelere riem. Deze is dan gemaakt van neopreen. Ben je op zoek naar een stevige trainingsriem om mee te deadliften? Dan is de Premium Lifting Belt perfect voor jou!