Laden...

Handschoenen

Fanatieke sporters zullen hier ongetwijfeld over mee kunnen praten. Eeltvorming op de handen, pijnlijke polsen en te weinig grip bij verschillende oefeningen. Dat alles is verleden tijd met trainingshandschoenen van XXL Nutrition! Deze trainingshulpmiddelen zijn voor zowel de mannelijke als vrouwelijke sporters onder ons en komen in verschillende materialen en soorten voor in onze webshop.

per pagina

Actieve filters

Van hoog naar laag sorteren

Fitness handschoenen

Voor iedereen die klaar is met kapotte handen en meer grip wil tijdens het sporten zijn fitness handschoenen een handige uitkomst. We hebben handschoenen voor heren en handschoenen voor dames met extra versteviging in de handpalm voor meer grip. De Premium Leather Glove en de Glove Wrist Pro komen met een extra versteviging om de pols voor nog meer ondersteuning.

Wrist wraps

Niet alleen zijn er trainings handschoenen met extra polsondersteuning, maar ook Wrist Wraps zijn een mooie oplossing voor zwakke en/of pijnlijke polsen. Met de Wrist Wraps van XXL Nutrition geef jij jouw polsen de versteviging die ze nodig hebben en kan je toch lekker zwaar trainen! Je wikkelt ze gemakkelijk om je pols en maakt ze vast met klittenband. Berg ze op in je sporttas samen met de rest van je trainingshulpmiddelen en you’re good to go!

Lifting straps

Niets is vervelender dan een zware oefening te moeten laten vallen omdat je vingers het opgeven. Ook hiervoor heeft XXL Nutrition natuurlijk een oplossing! Lifting Straps zijn ideaal voor zware sets bij een rugtraining en/of deadlift. Ook onze Lifting Straps komen voor in verschillende materialen zoals de Leather Lifting Straps en zijn voor iedere sporter geschikt.