Verzending

BELGIË

Bestellen bij XXL Nutrition is snel, eenvoudig, gratis en veilig! Elke bestelling op werkdagen voor 22:00 uur geplaatst wordt direct verzonden zodat je jouw bestelling de volgende dag al in huis hebt! Naast de supersnelle levering rekent XXL Nutrition vanaf € 40,- geen verzendkosten (bij bestellingen tot € 40,- vragen wij een bijdrage van €3,95 in de verzendkosten).


Je bestelling wordt verzonden met PostNL. Indien je voor 22:00 uur besteld hebt (ma-vr) wordt je pakket de volgende dag aan huis geleverd. Bij vooruitbetaling per bank geldt dat je bestelling wordt verzonden op het moment dat de betaling binnen is op onze bankrekening.

Wanneer je op het moment van bezorging niet thuis bent komt de bezorger de volgende dag nog een keer langs. De bezorger laat beide keren een briefje achter in de bus. Mocht je onverhoopt ook de tweede keer niet aanwezig zijn, dan kun je het pakket afhalen op één van de 500 afhaalpunten.

Verzending Vlaanderen

Besteld

1e bezorging huisadres

1e bezorging afhaalpunt

Maandag voor 22:00u

Dinsdag

Woensdag

Dinsdag voor 22:00u

Woensdag

Donderdag

Woensdag voor 22:00u

Donderdag

Vrijdag

Donderdag voor 22:00u

Vrijdag

Zaterdag / Dinsdag

Vrijdag voor 22:00u

Zaterdag

Dinsdag

Zaterdag

Maandag

Dinsdag

Zondag voor 16:00u

Maandag

Dinsdag

Verzending Wallonië

Besteld

1e bezorging huisadres

1e bezorging afhaalpunt

Maandag voor 22:00u

Dinsdag

Woensdag

Dinsdag voor 22:00u

Woensdag

Donderdag

Woensdag voor 22:00u

Donderdag

Vrijdag

Donderdag voor 22:00u

Vrijdag

Zaterdag / Dinsdag

Vrijdag voor 22:00u

Zaterdag

Dinsdag

Zaterdag

Dinsdag

Dinsdag

Zondag voor 16:00u

Dinsdag

Dinsdag

 

NEDERLAND

Bestellen bij XXL Nutrition is snel, eenvoudig, gratis en veilig. Elke bestelling op werkdagen voor 22:00 uur geplaatst wordt direct verzonden zodat je de bestelling de volgende dag al in huis hebt. Naast de supersnelle levering rekent XXL Nutrition vanaf € 40,- geen verzendkosten (bij bestellingen tot € 40,- vragen wij een bijdrage van €3,95 in de verzendkosten).

Je bestelling wordt verzonden met PostNL. Indien je voor 22:00 uur besteld hebt (ma-vr) wordt je pakket de volgende dag aan huis geleverd. Het is mogelijk om je pakket op zondag te laten bezorgen, kies daarvoor 'zondag levering' in de checkout. Let op: wanneer je betaald met vooruitbetaling per bank wordt je bestelling pas verzonden op het moment dat de betaling bij ons binnen is.

Wanneer je op het moment van bezorging niet thuis bent wordt je pakket afgeleverd bij een postkantoor bij jou in de buurt. De postberzorger laat een briefje achter in je brievenbus waarop staat bij welk postkantoor je het pakket kunt ophalen, je kunt de locatie ook zien op je Track & Trace pagina. Neem je ID bewijs of paspoort mee om je te legitimeren wanneer je het pakket gaat ophalen.

PAKJEGEMAK OPTIE VAN POSTNL (NEDERLAND)

Als je bij XXL Nutrition bestelt, hoef je niet thuis te blijven om de bestelling in ontvangst te nemen. Tijdens de bestelprocedure kan je kiezen voor PakjeGemak. Met PakjeGemak bepaal je zelf waar en wanneer je jouw bestelling ophaalt. Je kunt kiezen uit maar liefst 2.400 afhaallocaties, er is dus altijd een afhaallocatie in de buurt. De afhaalpunten zitten altijd op de goede locaties en hebben ruime openingstijden. Nooit meer thuisblijven en wachten op de pakketbezorger maar afhalen wanneer het jou uitkomt.

VERZENDING

Besteld

1e bezorging

2e bezorging

Maandag voor 22:00u

Dinsdag

Woensdag

Dinsdag voor 22:00u

Woensdag

Donderdag

Woensdag voor 22:00u

Donderdag

Vrijdag

Donderdag voor 22:00u

Vrijdag

Zaterdag

Vrijdag voor 22:00u

Zaterdag

Maandag

Zaterdag voor 16:00*

Zondag*

Dinsdag

Zondag voor 16:00u

Maandag

Dinsdag

* Wanneer je tijdens het afrekenen kiest voor een zondaglevering door PostNL.

DUITSLAND

Bestellen bij XXL Nutrition is snel, eenvoudig, gratis en veilig! Elke bestelling op werkdagen voor 18:00 uur geplaatst wordt direct verzonden zodat je jouw bestelling binnen 2 werkdagen al in huis hebt! Naast de supersnelle levering rekent XXL Nutrition vanaf € 40,- geen verzendkosten (bij bestellingen tot € 40,- vragen wij een bijdrage van €3,95 in de verzendkosten).

VERZENDING 2 WERKDAGEN LEVERTIJD

Besteld

1e bezorging

Maandag voor 18:00u

Woensdag

Dinsdag voor 18:00u

Donderdag

Woensdag voor 18:00u

Vrijdag

Donderdag voor 18:00u

Zaterdag

Vrijdag voor 18:00u

Dinsdag

Zaterdag

Woensdag

Zondag

Woensdag

 

Je bestelling wordt verzonden met DHL. Indien je voor 18:00 uur besteld hebt (ma-vr) wordt je pakket binnen 2 werkdagen aan huis geleverd. Bij vooruitbetaling per bank geldt dat je bestelling wordt verzonden op het moment dat de betaling binnen is op onze bankrekening. Op werkdagen ontvang je in de avond een mail met een track&trace-code. In deze e-mail staat vermeld wanneer je pakket wordt geleverd en hoe je het kan volgen.

Mocht je tijdens de levering niet thuis zijn, dan laat de bezorger een briefje achter met de keuzemogelijkheden voor de verdere bezorging.

LUXEMBURG

Bestellen bij XXL Nutrition is snel, eenvoudig, gratis en veilig! Elke bestelling op werkdagen voor 18:00 uur geplaatst wordt direct verzonden zodat je jouw bestelling binnen 1-2 werkdagen al in huis hebt! Naast de supersnelle levering rekent XXL Nutrition vanaf € 100,- geen verzendkosten (bij bestellingen tot € 100,- vragen wij een bijdrage van €9,95 in de verzendkosten).

VERZENDING - 1-2 WERKDAGEN LEVERTIJD

 Je bestelling wordt verzonden met DHL. Indien je voor 18:00 uur besteld hebt (ma-vr) wordt je pakket binnen 1-2 werkdagen aan huis geleverd. Bij vooruitbetaling per bank geldt dat je bestelling wordt verzonden op het moment dat de betaling binnen is op onze bankrekening. Op werkdagen ontvang je in de avond een mail van DHL met een track&trace-code. In deze e-mail staat vermeld wanneer je pakket wordt geleverd en hoe je het kan volgen.

OOSTENRIJK

Bestellen bij XXL Nutrition is snel, eenvoudig, gratis en veilig! Elke bestelling op werkdagen voor 18:00 uur geplaatst wordt direct verzonden zodat je jouw bestelling binnen 2 werkdagen al in huis hebt! Naast de supersnelle levering rekent XXL Nutrition vanaf € 100,- geen verzendkosten (bij bestellingen tot € 100,- vragen wij een bijdrage van €6,95 in de verzendkosten).

VERZENDING - 2 WERKDAGEN LEVERTIJD

Je bestelling wordt verzonden met DHL. Indien je voor 18:00 uur besteld hebt (ma-vr) wordt je pakket binnen 2 werkdagen aan huis geleverd. Bij vooruitbetaling per bank geldt dat je bestelling wordt verzonden op het moment dat de betaling binnen is op onze bankrekening. Op werkdagen ontvang je in de avond een mail van DHL met een track&trace-code. In deze e-mail staat vermeld wanneer je pakket wordt geleverd en hoe je het kan volgen.

FRANKRIJK

Bestellen bij XXL Nutrition is snel, eenvoudig, gratis en veilig! Elke bestelling op werkdagen voor 18:00 uur geplaatst wordt direct verzonden zodat je jouw bestelling binnen 2-3 werkdagen al in huis hebt! Naast de supersnelle levering rekent XXL Nutrition vanaf € 100,- geen verzendkosten (bij bestellingen tot € 100,- vragen wij een bijdrage van €6,95 in de verzendkosten).

VERZENDING - 2 - 3 WERKDAGEN LEVERTIJD

Je bestelling wordt verzonden met DHL. Indien je voor 18:00 uur besteld hebt (ma-vr) wordt je pakket binnen 2-3 werkdagen aan huis geleverd. Bij vooruitbetaling per bank geldt dat je bestelling wordt verzonden op het moment dat de betaling binnen is op onze bankrekening. Op werkdagen ontvang je in de avond een mail van DHL met een track&trace-code. In deze e-mail staat vermeld wanneer je pakket wordt geleverd en hoe je het kan volgen.