Nacht

Een goede nachtrust is enorm belangrijk! Niet alleen voor je welzijn, maar ook voor je herstel na intensieve trainingen. Lees meer

per pagina
Filteren

Actieve filters

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom een goede nachtrust zo belangrijk is

Naast gezonde voeding en harde training is je leefstijl natuurlijk ook enorm belangrijk voor een goede gezondheid en resultaat in de spiegel. Een enorm belangrijk onderdeel van die leefstijl is een goede nachtrust. Het gebrek aan voldoende slaap zorgt niet alleen voor meer vermoeidheid en minder concentratie, maar kan er ook voor zorgen dat je minder spiermassa opbouwt en minder vet verliest dan wanneer je netjes 8 uur of meer per nacht slaapt! Een goede nacht is dus jouw eerste stap naar een beter resultaat. XXL Nutrition heeft een ruim assortiment aan supplementen voor een betere slaap. Denk bijvoorbeeld aan Melatonine, L-Tryptofaan of bijvoorbeeld 5-HTP.

Melatonine

Als het op slaap aankomt is melatonine wel het bekendste supplement van allemaal. Dit stofje wordt normaal gesproken in de avond door je lichaam aangemaakt en zorgt er dan voor dat je vermoeid raakt. Echter in het geval van een jetlag of wanneer je in de avond nog veel naar een beeldscherm kijkt kan dit proces verstoord worden. In dat geval is een melatonine supplement een uitkomst. Melatonine helpt bij het sneller in slaap vallen en helpt bij het verlichten van de ervaringen van een jetlag.