Kant-en-klaar maaltijden

Er rust nogal wat taboe op kant-en-klaar maaltijden en dat is wat ons betreft geheel onterecht. Lees meer

per pagina

Actieve filters

Van hoog naar laag sorteren

Gezonde kant-en-klaar maaltijd

Er rust nogal wat taboe op kant-en-klaar maaltijden en dat is wat ons betreft geheel onterecht. Natuurlijk bestaan er veel ongezonde kant-en-klare maaltijden maar een healthy lifestyle vinden wij bij XXL Nutrition erg belangrijk. Daar horen gezonde producten bij die zijn samengesteld uit hoogwaardige ingrediënten. We hebben allemaal wel eens geen zin om te koken en dan is het toch wel makkelijk om een kant-en-klaar maaltijd in huis te hebben.

Beef Jerky

Ben je op zoek naar een lekkere snack? Dan is Beef Jerky zeker een uitkomst! Beef Jerky zijn dun gesneden magere runderreepjes. Kruidig en lekker! Een smakelijke snack met veel eiwitten voor ieder moment op de dag. Gemakkelijk mee te nemen voor onderweg en buiten de koelkast te bewaren.

Gezonde wraps

Deze voedzame wraps zijn perfect om te nemen wanneer je graag een eiwitrijke lunch wil meenemen naar je werk. Meestal bevatten wraps een hoop koolhydraten, maar wij willen aan de behoefte van jou als sporter voldoen en hebben daarom een eiwitrijke, low-carb wrap ontwikkeld. Maak hier in een handomdraai een gezonde mexicaanse maaltijd met kip van! Wil je meer recept inspiratie? Bekijk dan even ons receptenboek.

Proteine brood

Met 3 keer zoveel eiwitten en 82% minder koolhydraten is ons proteine brood een meer verantwoorde keus dan je oude vertrouwde boterham. Maak er een hartige boterham van met sla, zalm of tonijn en mosterd dille light saus, heerlijk! Ben je meer een zoetekauw maar je wil wel gezond eten? Kies dan voor onze Light Fruit Spread, Delicious Protein Spread of voor de Natural Peanut Butter en genieten maar!