Women's Series

De tijd dat voedingssupplementen vooral door mannen werden gebruikt behoort allang tot het verleden. We zien dat ook steeds meer vrouwen tegenwoordig waarde hechten aan de juiste voedingssupplementen: niet alleen als het gaat om health & beauty, maar ook steeds meer bij het verbeteren van je lichaamscompositie! Zowel spieropbouw als vetverlies zijn ook bij dames veelvoorkomende doelen, wat betekent dat supplementen hiervoor ook steeds meer in trek raken.

per pagina

Actieve filters

Van hoog naar laag sorteren

Supplementen speciaal voor vrouwen

De behoeftes van vrouwen zijn natuurlijk anders dan die van mannen. Niet alleen zit er vaak een groot verschil in lichaamsgewicht en lichaamsbouw, maar ook op hormonaal niveau zitten er enorme verschillen tussen beide geslachten. Om die redenen is het ook niet gek dat het vrouwelijke lichaam andere behoeftes heeft en bijvoorbeeld een multivitamine uit andere voedingsstoffen is opgebouwd.

De XXL Nutrition Women’s Series

Als gevolg van het bovenstaande is de Women’s Series in het leven geroepen: een complete supplementenlijn bestaande uit onder andere een multivitamine, pre workout, post workout, fatburner en meer. Al deze producten zijn speciaal afgestemd op het vrouwelijke lichaam en zijn uitvoerig getest waardoor je ze 100% veilig kunt gebruiken. Zo werk jij verantwoord en effectief aan het behalen van je doelen!