XXL Nutrition

Review Night Protein

JorizzXBearr

Smaak is ok voor mij, je voelt zeker wel dat het iets afdoet voel me smorgens niet zo leeg als gewoonlijk ik vind het echt wel super jammer dat het zo slecht oplost na goed shaken heb je toch ng redelijk veel klonters in je shake zitten wat het niet echt smakelijk maakt om door te slikken

Dit product krijgt van mij een dikke 4 sterren !

Reageer op deze review
10 reacties
De_clerre
jun 7th 2011, 11:26

Gewoon blijven shaken! In alle mogelijke richtingen!

Ik heb nog amper last van klonters, hij gaat lekker binnen!11smile

Vizar
jun 9th 2011, 19:00

Weet niet of je eerst water in je shake beker doet, zoniet kan je het beter wel doen (eerst waten dan het poeder) lost op deze manier veel beter op.

JorizzXBearr
jun 9th 2011, 21:17

Neej kdoe zoals met al myn shakes eerst het poeder daarna water maar ik zal deze avond eens proberen thnx voor de tip ! ;)

Ampora
jun 11th 2011, 19:05

en even laten staan :)

JorizzXBearr
jun 11th 2011, 21:13

Thnx voor de tip !

Het mengt stukke beter

 

Greetz

Vizar
jun 11th 2011, 21:19

Wat ik altijd doe en het lekkerste vindt is, 250ml water, 50gr night protein en dan even goed schudden hierna 1-2 uur in de koelkast laten staan en je hebt een soort toetje.

JorizzXBearr
jun 11th 2011, 22:36

Jaa dt klopt alst lekker koud is drink ik dt ook veel liever

Johan92
jun 11th 2011, 23:08

Wat ik nu doe is gewoon eerst laagje water, scoop voor de helft erin. Dan laagje melk er bovenop, dan de andere halve scoop, en dat vervolgens weer. dat je half om half hebt (met water en melk).

Dan gewoon schudden alsof de wereld ervan af hangt.. En dan is mijn shake ook vrijwel perfect, drink 'm zo weg...

Klontjes blijf je houden, maar dat boeit me niet. Drink het zo weg.. gaat om het resultaat.

Jitske
jun 16th 2011, 06:56

Ik doe het altijd in een kommetje... nightprotein erin, beetje melk erbij en dan prakken met een vorkje!! ff in de koelkast laten staan en je hebt een heerlijk toetje zonder klontjes! 6smile

JorizzXBearr
jun 16th 2011, 13:18

heeft een vn jullie eig ervaring met winstrol ?

Grtz

Reageer op deze review