XXL Nutrition

Review Multivit

WesleyV

Heb 2 uurtjes geleden voor de eerste keer geprobeerd, en ik moet zeggen dit bevalt me zeer goed. Echt een topproduct. :D

Reageer op deze review
11 reacties
Musashi
mei 8th 2012, 10:04

haha, hoe kun je zeggen dat 't werkt na 2 uur XD.

WesleyV
mei 13th 2012, 13:20

als je na 2uur niets merkt is er volgens mij toch iets niet juist hoor.

scooby
mei 13th 2012, 17:50

Wat merk je dan?

Musashi
mei 14th 2012, 09:35

Ben ik ook benieuwd, na 2 uur zul je niks merken. Je zult na een tijdje je misschien wat fitter voelen omdat je dus meer vitaminen binnen krijgt.

matti10
mei 14th 2012, 10:47

Dit is gewoon voor de algemene gezondheid XD

WesleyV
mei 14th 2012, 18:39

Idd, ik nam van te voren niets van vitamines, ik at ook bijna geen fruit. Je voelt je veel opgewekter. Dit is mijn ervaring ( voor andere mensen kan dit anders zijn).

petertje
mei 15th 2012, 13:12

Je na 2 uur opgewekter voelen na multi vit, goed dat het voor je werkt. 

In mijn ogen, het placebo effect. 

petertje
mei 15th 2012, 13:12

Je na 2 uur opgewekter voelen na multi vit, goed dat het voor je werkt. 

In mijn ogen, het placebo effect. 

petertje
mei 15th 2012, 13:12

Je na 2 uur opgewekter voelen na multi vit, goed dat het voor je werkt. 

In mijn ogen, het placebo effect. 

scooby
mei 15th 2012, 15:15

Bij de meeste multi"s ervaar je niets,alleen als er hoge dosering b-vitamines inzitten of andere ingredienten zoals taurine en ginseng maar de hoeveelheden in deze vitamine zijn veel te weinig om er bv meer energie van te ervaren

WesleyV
mei 15th 2012, 19:17

Met opgewekter bedoel ik ook niet dat ik sta te springen van de energie. Ik voel me gewoon beter. Ik ben een zeer jonge en magere persoon en volgens Xxl zelf werken de producten vaak extra sterk voor mensen die mager en nog niet volwassen zijn (wat bij mij dus ook werkelijk het geval is).

Reageer op deze review