XXL Nutrition

Review Shakebeker

Tengu

Één ster guys. Het is speelgoed. Kan ook bijna niet anders voor zo'n lage prijs. Je ziet het  aan de dop zodra je het hebt ontvangen. Ik heb het als goodie gekregen bij mijn bestelling die zojuist is gearriveerd.

Je moet de dop behoorlijk stevig aandraaien om lekken te voorkomen tijdens het shaken. Het is gewoon niet fijn en voelt krakkemikkig aan. Ik kan mij voorstellen dat een massieve krachttrainer de shaker snel kapot draait. Ik, met mijn 75 kilo moet mij al inhouden. I

k zou er geen moeite mee hebben om bijvoorbeeld het dubbele te betalen (€ 10 bijvoorbeeld) voor meer kwaliteit. Maar als gratis goodie is het een grappig ding. Pluspunt is zijn de maatstreepjes op de shaker. Handig :)

Reageer op deze review
13 reacties
Musashi
mei 8th 2012, 19:06

meningen verschillen. Bij mij werkt hij gewoon goed en hard draaien is helemaal niet nodig.

Tengu
mei 8th 2012, 21:29

Er zijn nog er nog een paar ontevreden over het product. Ga je ook in die reviews je "mening" poneren? Wat is de meerwaarde van je "mening" in dit review?

Musashi
mei 9th 2012, 07:19

dat er ook productie fouten bestaan!

XXL Nutrition
mei 9th 2012, 10:34

Zal inderdaad een productie foutje zijn, als je de dop eerst een slagje naar links draaid dan zakt hij er goed recht op en dan draai je hem heel makkelijk rechtsom vast.

Tengu
mei 9th 2012, 12:37

Het goede van deze site is dat is reviews niet worden gecensureerd. Kudos. Maar het lijkt alsof een review een invitiatie tot irrelevante opmerkingen is. Jammer. Een beker van een stuiver... laat het rusten. Review is gegeven maar verder niet zo belangrijk.

ghanaboii
mei 11th 2012, 16:51

ik vind de shakebekers van xxl zelfs beter dan de bekers die ik op voorhand had gekocht in decathlon, logish dat je de dop er goed moet opdraaien toch? als je drinkt moet je toch ook de fles mooi naar je mond brengen als je niet wilt dat alles langs je kin in de grond druppelt... :-/

Tengu
mei 11th 2012, 17:21

Ondanks het gebrek aan punctuaties en hoofdletters in je commentaar heb je een goed argument geleverd. Omdat jij dat allemaal zegt had ik vijf sterren moeten geven.

Grapje. Het blijft één ster. Nog meer commentaar? Goed van je dat je hebt leren drinken zonder te sijpelen. Volgende stap is het schrijven van een grammaticaal correcte zin.

achoe
mei 22nd 2012, 14:15

Ja ik heb nog commentaar. Gewoon de dop erop plaatsen zonder macht te zetten en naar links plaatsen tot hij klikt. Daarna gewoon aandraaien zonder macht tot het eind. Indien je voelt dat je kan blijven doordraaien en het plastiek wordt vervormd zit hij er niet goed op. Indien hij lekt heb je te maken met een productiefout.

Mvg

Tengu
mei 22nd 2012, 16:28

LOL bedankt Achoe. Het is gewoon een goedkoop budgetbeker :)

supermario
jul 7th 2012, 22:54

Misschien snapt Tengu gewoon niet helemaal hoe het werkt en kan gebeuren Tengu, blijven oefenen.

Tengu
jul 8th 2012, 01:47

LOL wat een freaks komen hier. -1 klant.

Tryangle
mei 5th 2013, 18:23

Tengu,

Als je nog eens de bedweter gaat uithangen en gaat zeuren over grammaticaal correcte zinnen, zorg dan eerst dat je zelf foutloos correct zinnen kunt samenstellen...

Reageer op deze review