XXL Nutrition

Review Whey Delicious

Foozy

Na al die positieve reacties te hebben gelezen toch maar eens niet besteld bij  mijn vaste leverancier en heb  ik de smaak vanille maar eens besteld van Whey Delicious. Ik mix mijn proteïne altijd met water omdat ik niet goed tegen melk kan. Ik moet bekennen dat ik de smaak echt vond tegenvallen. Er zat een vreemde bijsmaak aan die ik niet kan thuis brengen. Met brinta erbij gaat het nog wel maar ik mis mijn lekkere "milkshake" in de namiddag. Ook het sample zakje met bananen smaak wat ik bij mijn bestelling kreeg viel me tegen. Lost wel prima op maar Er zijn naar mijn bescheiden mening echt (meerdere) merken met een een betere smaak. Sorry maar voor mij geen "Whey Delicious" meer. 

Reageer op deze review
9 reacties
XXL Nutrition
nov 27th 2012, 10:19

Smaak is heel persoonlijk, maar wel eiwitshake gebruikte je eerst dan. Want een milkshake achtige structuur kan je met water niet krijgen. Dat kan alleen met een proteine met veel vulmiddelen, of veel vet en koolhydraten.

Foozy
nov 27th 2012, 21:44

Hoi,

De laatste jaren gebruik ik hoofdzakelijk de "Pure Whey isolaat" van Powersupplements. Daanvankelijk is de smaak best lekker. Ook nitro tech van Muscletech smaakt prima (maar is ook wel erg prijzig..). Ik ben het met je eens dat je op waterbasis met geen enkel proteïne product een echt romige shake krijgt maar als je de shake meteen naar het mixen nuttigd zijn bovenstaande (en ook Whey Delicious..) wat mij betreft romig en "shaky" genoeg. Ik ben zeker niet kieskeurig maar vind de Whey Delicious dus echt niet prettig smaken en dat valt me vies tegen van een product wat juist om de smaak zo wordt gepromoot. 

..maar ben het met je eens dat smaak persoonlijk is....

XXL Nutrition
nov 27th 2012, 22:04

Kan gebeuren, er zijn meerdere smaken vanille. Wij hebben voor deze gekozen, de meeste klanten vinden die heel lekker maar uiteraard niet iedereen. Wij hebben overigens ook een isolaat die een heel andere smaak vanille heeft. En hetzelfde smaakt als de whey van je vaste leverancier.

Bedankt voor je punt van aandacht.

afrokwijt
nov 29th 2012, 19:00

Hey Foozy,

Shakes met melk vallen mij ook helemaal niet goed..

Ben toen overgestapt op sojamelk, nergens last van en heerlijk romige shakes! Het proberen waard?

Groeten

timeke.prinnici
aug 3rd 2013, 15:13

smaken zijn heeel lekker vind ik ! 10/10

Yoels
aug 3rd 2013, 20:32

Als je een romige shake zoekt is dit misschien nog een optie: http://www.xxlnutrition.nl/soy-protein-isolate/xxl-nutrition

Ik maak shakes ook met water en niet met melk, whey delicious blijft inderdaad vrij dun (maar ik vind het wel lekker). Die soja variant is met water wel heel dik en romig en heeft (vind ik...) geen rare bijsmaak.  

XXL, weten jullie hoe het kan dat die soja shakes zoveel dikker zijn? Ligt dat aan de soja op zich, of zit daar ander/meer verdikkingsmiddel in? En zijn de eiwitten uit soja net zo goed voor spieropbouw als de eiwitten uit whey?

Yoels
aug 3rd 2013, 20:33

Sorry, had niet gezien dat dit al een oud onderwerp was...

 

XXL Nutrition
aug 3rd 2013, 22:31

Soy protein is van nature wat dikker dan whey, verder blijkt soja ook goed voor spieropbouw. Beter dan men aanvankelijk dacht.

Foozy
aug 4th 2013, 17:58

Hoi Yoels, Afrokwijt (en XXL natuurlijk...)

Toch leuk dat jullie nog even reageren. Ik las vorig jaar al de reactie van Afrokwijt over Soya isolaat. Op dat moment ter kennisgeving naast me neerlgelegd maar een paar weken geleden toch maar eens geprobeerd en ik moet toegeven dat deze shake op waterbasis heel lekker romig is. Ik heb nu de naturel versie. Ik moest even wennen aan de smaak maar ik vind deze al niet verkeerd smaken. Ben nu al benieuwd naar de vanille variant....!

..maar belangrijker nog. De soya shake valt (bij mij..) echt veel beter. Ik kan nu zonder problemen drie shakes op een dag nemen...! Als ik van gewone whey eiwitten meer dan een shake op een dag neem valt het vaak helemaal fout...

Toch grappig dat ik in al die jaren nooit soya isolaat geprobeerd heb. Vooroordelen (soya isolaat zal wel niet te pruimen zijn..) alsmede macht der gewoonte zullen we het maar op houden ;-)

thx voor de tip en de reacties...!

Bity

 

Reageer op deze review