Kostenloser Versand ab 40 €
An Werktagen vor 20:00 Uhr bestellt, heute versandt
Kostenlose Geschenke und XXL Samples ab 35 €
vershoud bakjes 0 5l per stuk 3 stuks set

Vershoudbakjes voor al jouw gerechten

Iedere mealprep prins(es) weet dat je nóóit genoeg vershoudbakjes in huis kan hebben. Één bakje (of 6) om je culinaire creatie(s) in op te bergen, de ander om het verse fruit in op te slaan en nog eentje om je overnight oats in te bereiden. Waar je ze ook voor gebruikt; een voedselcontainer maakt het leven een stuk makkelijker. De vershoudbakjes set van XXL Nutrition bestaat uit 3 exemplaren met een inhoud van 0.45liter per stuk - perfect voor een goede maaltijd. 

De containers kunnen in de magnetron, zijn vriezerbestendig en zet je na gebruik gemakkelijk in de vaatwasmachine. Ben jij klaar om je zondag officieel om te dopen tot Meal Prep Sunday? 

De vershoudbakjes van XXL Nutrition hebben daarnaast een afmeting van 18cm (l) x 12cm (b) x 6cm (h) en komen met een handig kliksysteem, zodat vervelende scenario’s waarbij je bakje open schiet en je tas vervolgens vol zit met voedsel verleden tijd zijn. Bon appetit! 

XXL Nutrition

Frischhalte Box (0,45L pro St)

2 Reviews
Maak mealpreppen leuker dan ooit met onze set vershoudbakjes! Bewaar al jouw culinaire creaties, vers fruit of overnight oats in deze stijlvolle containers. Bon appetit!
  • De set bestaat uit 3 vershoudbakjes
  • Magnetron-, vriezer- én vaatwasserbestendig
  • 0,45 liter per stuk
  • Afmetingen: 18cm (l) x 12cm (b) x 6cm (h)
9,99

Kostenloser Versand ab 40 €

An Werktagen vor 20.00 Uhr bestellt, heute versandt

 An Werktagen vor 20.00 Uhr bestellt, heute versandt

Melden Sie sich für unseren Newsletter anMelden Sie sich für unseren Newsletter an