Loading...

Merchandise (24)

For the real XXL enthusiasts, we have designed various merchandise. So you can go through life in complete XXL Nutrition style!

per page

Active filters:

Set Descending Direction
Page

Keukenweegschaal

Je eiwitshake aanmaken met de juiste hoeveelheid whey poeder, elke dag die 5 gram creatine afwegen of gewoon een simpele maaltijd met de juiste hoeveelheden maken. Dat doe je met de keukenweegschaal van XXL Nutrition! Zoek jij een weegschaal die tot achter de komma nauwkeurig is? Bekijk dan de Digitale keukenweegschaal!

Personenweegschaal

Niet alleen het afwegen van je voeding is handig, maar je wilt natuurlijk ook je resultaten bijhouden. Hou je vooruitgang bij met de XXL personenweegschaal! De weegschaal beschikt over verschillende meetwaarden en wordt inclusief 4 batterijen geleverd.

Luchtverfrisser

Na een zware training in de sportschool stap je je auto in en dan is het natuurlijk fijn als deze heerlijk ruikt naar een geur naar keuze! De XXL Auto Luchtverfrisser is een van de vele merchandise van XXL Nutrition. Naast de luchtverfrisser hebben we ook een leuke auto sticker en XXL Hang Tag voor aan bijvoorbeeld je autosleutel!

Digitale kookwekker

Geen zin om de tijd in de gaten te houden tijdens het koken? Met de leuke kookwekker van XXL Nutrition is dat verleden tijd! De magnetische kookwekker is makkelijk te plaatsen in jouw keuken. Vul je keukengerei verder aan met de XXL glazen of de XXL mok en je bent helemaal compleet!

Combinatieslot

Bijna iedereen maakt wel gebruik van de kluisjes in de sportschool. Zo berg je je sporttas, trainingshulpmiddelen en sportkleding gemakkelijk op. Sluit je kluisje af met het combinatieslot van XXL zodat al je spullen veilig opgeborgen liggen!