turkesterone 60 caps

What is Turkesterone?

Mensen worden zich steeds meer bewust van het belang van vitamines en mineralen; wanneer je veel met je gezondheid bezig bent, is de kans dan ook groot dat je thuis een aantal supplementen in de kast hebt staan als Vitamine C en Magnesium. Maar heb jij ooit gehoord van Turkesterone? Dit voedingssupplement staat ook wel bekend als de ‘Russian Secret’, doordat het in de jaren ‘70 veel werd gebruikt door Russische atleten. Dit terwijl het voedingssupplement oorspronkelijk uit Centraal-Azië komt, waar het gemaakt wordt van de zeldzame Ajuga Turkestanica plant. Ben je klaar om je workout op een natuurlijke manier naar een hoger niveau te tillen met Turkesterone? 

Highly dosed Turkesterone

XXL Nutrition’s Turkesterone komt in een handige capsulevorm, waardoor het innemen ervan makkelijker wordt dan ooit. Elke capsule bevat maar liefst 500 mg Ajuga Turkestanica extract, waardoor je het product gemakkelijk op kunt bouwen wanneer je hier behoefte aan hebt. Naast één ingrediënt om de capsule te kunnen maken is Ajuga Turkestanica het enige actieve ingrediënt in dit product. 

Turkesterone veggie capsules

Als je vegetarisch of veganistisch eet, wil je natuurlijk geen supplementen slikken waar dierlijke producten in zijn verwerkt. Veel producenten houden hier geen rekening mee, maar bij XXL Nutrition snappen we de wens om veganistisch te leven maar al te goed. Daarom maken wij bij Turkesterone gebruik van veggie caps, zodat ook jij kan profiteren van de voordelen!

Usage and dosage

Take 1 capsule of Turkesterone one to three times a day with a drink of your choice, during or right after a meal.

Turkesterone is not recommended for children and women who are pregnant or breastfeeding It may affect blood sugar levels and/or have a blood-thinning effect. Always consult a doctor if you wish to use this product in combination with medication.

Why is there little information shown about this product?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.

Zijn er specifieke vragen over dit product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Warning

De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.

XXL Nutrition

Turkesterone - 60 caps

10 Reviews
Take your workout to the next level with Turkesterone!
  • Highly dosed supplement with 500mg of Ajuga Turkestanica extract per capsule
  • One package contains 60 capsules
  • Also suitable for vegetarians and vegans
29.99

Free shipping from €100

Home delivery 6 days a week

Ordered before 22:00 (Mo-Fr), shipped today

Sign up for our newsletterSign up for our newsletter