Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Muscle pakket beginnen

Hoi, de vraag is ik ben vanaf februari volle bak aan het krachttrainen 4 keer in de week. Ik ben dan ook van 110 kg naar 88 kg gegaan. Ik ben 1.87 en heb volgens mij 19-20 procent vet. Nu heb k nog wel een rolletje op me buik dat wil ik strakker hebben en vetpercentage nog omlaag. Is dit dan het juiste pakket om te gebruiken voor mijn doel? Eerder gespierder worden dan echt te groeien.
M.v.g

Comments

 • Hallo Mitch,

  De stack waar we het nu over hebben is vooral gericht op spieropbouw. Indien je nog wat af wil vallen/ vet percentage wil verlagen raad ik je aan om eens te kijken naar de Diet shake inclusief een fat burner.

  https://xxlnutrition.com/nl/nld/xxl-nutrition/diet-shake

  https://xxlnutrition.com/nl/nld/xxl-nutrition/liquid-fat-killer

 • Top dank je wel roel. Het is niet dat ik kwa gewicht nog meer wil afvallen, dus daarom dacht ik aan dit pakket zodat je misschien vet omzet in spiermassa, maar dat is dus niet het geval?
  Mvg
 • Het is wel zo dat als je meer spiermassa hebt je meer kcal verbrand. In feiten helpt meer spiermassa dus mee aan een hoger metabolisme. Echter is het moeilijk om je op beide punten te richten. In spier aankomen en vet verliezen in dezelfde tijd is erg moeilijk en voor de meeste mensen niet weggelegd. Ik raad je aan om daarom jezelf op een punt the focussen.

  Of je bouwt eerst spier op of je zorgt eerst dat je vet percentage op het niveau is dat je wil.

  Je geeft aan dat je nu op 19-20 % vet zit. Ik raad je aan om eerst door te zakken naar 12-13 % alvorens je vol voor spieropbouw gaat. Succes!

Sign In or Register to comment.