Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

SteviaVanille

Is deze smaak niet meer verkrijgbaar?
Is er eventueel een andere whey aan te raden met een natuurlijke zoetstof zoals stevia? Dus zonder Sucralose zoals helaas in 99,9 % van de wheys het geval is.

Comments

  • Wat je ook kan doen is de unflavored bestellen, en daar zelf wat suikervrije siroop of wat anders bij doen. Zo bepaal je zelf wat erin zit en kun je ook variëren met verschillende smaken.

  • Gearotic, bedankt voor je antwoord. Hier heb ik zelf ook al aan gedacht. Maar heb je ook een tip voor suikervrije siroop zonder synthetische zoetstoffen? De suikervrije siropen e.d. die ik tot nu vond zijn steeds met sucralose.

  • @Dzjolle zei:
    Gearotic, bedankt voor je antwoord. Hier heb ik zelf ook al aan gedacht. Maar heb je ook een tip voor suikervrije siroop zonder synthetische zoetstoffen? De suikervrije siropen e.d. die ik tot nu vond zijn steeds met sucralose.

    Dan kom je toch uit bij iets met stevia. Je zou stevia los kunnen kopen, is niet zo heel lekker maar haalt wel de scherpe randjes af van de unflarored smaak.

    Er zijn ook suikervrije siropen met alleen stevia. Helaas verkoopt XXL (nog?) niet zelf zoiets, maar je zou bijvoorbeeld kunnen kijken naar Cool Bear bij de Albert Heijn.

Sign In or Register to comment.