Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Whey delicious en whey hydro

Wat is het verschil precies tussen whey delicious en whey hydro van jullie xxl nutrition?

Comments

 • De Whey delicious is een blend wat bestaat uit de Whey Isolaat en de Whey Concentraat ( voordeel dat het erg lekker smaakt) De Whey Hydro is een voor verteerden Isolaat wat er voor zorgt dat het betere voedingswaardes heeft.

  Als je puur naar de smaak kijkt en gewoon een goede eiwit shake wil hebben is de Whey delicious het product voor je.
  Let je erg op je voeding? en tel je echt alles precies uit? Dan is de Whey Hydro te beste keuze. ( overigens ook de beste Whey die er te verkrijgen is).

 • Beste,

  Wat is dan precies het verschil tussen de Whey Hydro en de Whey Isolaat van jullie merk?

  Mvg,
  Wout.

 • Whey Hydrolisaat is voor verteerd, dit zorgt voor een betere/snellere opnamen. Daarnaast zijn de voedingswaardes beter.
  De Isolaat is wordt redelijk snel opgenomen echter is de Hydro nog sneller. De voedingswaarde van de Isolaat zijn prima echter is de Hydro hierin ook beter. De Isolaat zal alleen romiger zijn, je kan dus wel stellen dat de Isolaat lekkerder is. Echter vinden wij zelf en een flink aantal klanten dat onze Hydro erg lekker is en als je naar de smaak kijkt niet veel onderdoet van de Isolaat.

 • bedankt!

  Wil dit dan zeggen dat er ook geen groot verschil is tussen de Whey Hydrolisaat en de Isolaat voor iemand die lactose intolerant is?

 • @Wout1245 zei:
  bedankt!

  Wil dit dan zeggen dat er ook geen groot verschil is tussen de Whey Hydrolisaat en de Isolaat voor iemand die lactose intolerant is?

  Beide producten bevatten lactose, als je een klein beetje kan verdragen raad ik je de Whey Hydro aan.

Sign In or Register to comment.