XXL Nutrition

Review Essential Amino Stack

dd

smaakt toch niet zo lekker hoor en de geur vind ik ook maar niets, hopelijk is de werking iets beter, gebruik dit toch al 2 weken maar ondervind niets speciaal...

Reageer op deze review
9 reacties
JustGetStarted
sep 5th 2010, 13:42

niet te geloven dat je dit niet lekker vind smaken. probeer nox pump of unleash maar. dan is dit een goddelijk drankje in vergelijking met dat. je moet ook geen wonderen verwachten in 2 weken tijd hè. het is geen AAS. het heet niet voor niks een supplement, is gewoon een toevoeging aan je eetpatroon, in dit geval aminozuren.

Danny_H
sep 8th 2010, 12:44

Precies wat JGS zegt het is een aanvulling en een van de beste als je het mij vraagd. Mijn voedingsschema is altijd wel in orde maar sins ik EAS gebruikt 'lemon smaak want die is echt heerlijk en zou ik zo de hele dag kunnen drinken' is mijn herstel wel echt vooruit gegaan. Minder spierpijn vooral de dag naar een intensieve workout van de borstspieren bijvoorbeeld.

rfrugte
apr 3rd 2011, 12:22

Ik weet niet of het goed is om te doen, maar ik mix dit spul altijd met Vanille Wey Isolaat door melk, na het sporten. Smaakt fantastisch, daar kan menig milkshake niet tegenop !

XXL Nutrition
apr 5th 2011, 21:15

Je kan het beter niet met je whey mengen, dan gaat de supersnelle opname verloren. EAS kan je tijdens het trainen nemen. Of bijvoorbeeld direct na het trainen met Dextro Juice of Waxy Maize. 15 a 20 minuten later neem je dan je whey shake.

Aminozuren zijn juist prodcuten die echt het geld waard zijn. Het zorgt vaak voor een merkbaar sneller herstel.

monster-1-
apr 10th 2011, 19:07

En als je de smaak niet lekker vind ik heb de punch smaak , is echt super.

rfrugte
apr 18th 2011, 22:40

ok dus mixen met whey is niet aan te bevelen ? dan zal ik het voortaan los van elkaar nemen. en eas mixen met megagrow ? dat spul moet je toch ook net na de training innemen ?

grt

grim reaper
apr 18th 2011, 23:07

Neem gewoon die eas tijdens je training en je megagrow erna; er zitten daar ook bcaa's in hé.

grtz

XXL Nutrition
apr 19th 2011, 15:48

Direct na de training 50 gram Mega Grow samen met 10 gram EAS is ideaal. Evt. 15 min. later een whey shake, daarna eten.

rfrugte
apr 20th 2011, 15:00

Zo deed ik het eerst, totdat ik ontdekte dat vanille eiwitten plus EAS in melk ontzettend lekker smaakt.. Dan neem ik het voortaan weer samen met Megagrow !

Dank voor alle replies !

Grt Robert

Reageer op deze review