XXL Nutrition

Review Shakebeker

IkBenJordi

Erg, erg, erg slecht. Heb laatst drie shakebekers besteld, maar een of twee van de bekers zijn niet dicht te draaien. Erg fijn als je in de auto je shake drinkt, of staat te shaken boven belangrijke papieren.

Ik dacht trouwens eerst nog dat het aan mij lag, dat ik de dop er gewoon niet goed had opgdraaid, maar ook mijn vriendin kreeg de deksel niet goed dicht. Niet kopen dus.

Reageer op deze review
8 reacties
XXL Nutrition
mrt 22nd 2011, 23:47

Waarschijnlijk draai je hem inderdaad niet helemaal goed dicht. Probeer eens eerst een stukje naar links te draaien, zodat de schroefdraar erin valt. Daarna goed aandraaien.

Timiodimio
mrt 24th 2011, 18:08

Het lijkt me soieso al niet zo slim om te shaken boven belangrijke papieren..

Danny_H
mrt 24th 2011, 22:26

Maakt het wel spannend eh.. shake boven belangrijke papieren met de gedachte erachter 'als het mis gaat kan ik altijd nog zeggen dat het door de shakebeker komt'

Maareh serieus gwn ff aan de onderkant van de deksel checke of het goed erop is gedraait. Zo niet draai je het een kwart slag terug en draai je het nogmaals al duwend met de klok mee erop.

LesB
mrt 28th 2011, 05:27

Als je ziet kan je op het deksel van de beker 2 pijltjes opmerken. Op de schakebeker zelf een streepje. Als het streeptje exact tussen de 2 pijltjes staat zit ie goed.

Dan kan je shaken alsof je leven er vanaf hangt, je gaat niet morsen ;-)

grim reaper
mrt 28th 2011, 19:21

Ik versta dit ook niet hoor, ik heb inmiddels al 3 shakebekers gehad en heb geen enkel probleem ondervonden ermee.

Vind het een topper zeker met dat hij tussen de gratis goodies staat!!

firro
mrt 29th 2011, 13:22

je kan het gewoon niet dichtdraaien xD:D

KaaDee
mrt 29th 2011, 16:01

Sorry, maar ik denk dat het inderdaad op bocenstaand neerkomt: Je doet het blijkbaar niet helemaal op de juiste manier :-)

Ik heb zelf ook twee shakebekers; nog nooit problemen gehad...

Elwin
mei 26th 2011, 17:40

Gewoon even wat uitproberen tot het vanzelf goed gaat. zelf werken alle shakebekers ook bij mij :)

Reageer op deze review