XXL Nutrition

Review L-Carnitine

JorizzXBearr

L-Carnitine

Voor mij heeft dit product(tot nu toe) het besteld geholpen voor de vetverbranding. Heb nu ook Animal Cuts gekocht en kijken wat de resultaten daar van zullen komen. Maar tot nu toe heeft L-Carnitine het beste voor mij gewerkt. Nam drie a vier pilletjes direct na de workout. Met een clean dieet kan je hier ook al mooie resultaten mee boeken.

5 Stars

Reageer op deze review
10 reacties
freddy09
feb 21st 2012, 18:01

kan je ondertussen ookal iets zeggen over animal cuts ? welk product werkte het beste voor jou ?

JorizzXBearr
feb 22nd 2012, 01:01

Check ff reactie Bij animal CUts

Netrunner
jun 7th 2012, 09:39

Ik heb dit product ook aangeschaft, al ruim 30 pillen genomen en nog _geen_ gewichtsverlies. Dit product werkt niet voor mij. Ik raad het dan ook voor andere mensen af dit product te kopen.

Musashi
jun 7th 2012, 11:02

Waarom post workout genomen? Ik zou juist zeggen Pre. Dan ga je als je glycogeen op is door met je vet wat dus gestimuleerd wordt door het Carnitine.

Robgroot
jun 7th 2012, 22:29

Ik heb deze zelf ook gehad. Altijd als 'pre' genomen, niet achteraf. Werkt wel dit spul!

Netrunner
jun 8th 2012, 00:17

Hoezo werkt dit spul? Ik neem 3 stuks 30 min voor mijn training, mijn training zijn simpel paar been oefeningen (10 min) gevolgd door 30 minuten duursport (hardlopen). Ik volg hiernaast een behoorlijk strak eiwitdieet (1000 kcal per dag, dagelijks behoefte is 3300 kcal), en ik ben nog geen gram afgevallen, ben inmiddels al een dikke week bezig.

 

Wat doe ik fout.

Musashi
jun 8th 2012, 08:04

Je ^^ eet veel te weinig! je lichaam gaat in de spaarstand en slaat alles op. Ga 200-350 onder je onderhoud zitten.

Netrunner
jun 8th 2012, 23:12

Beste,

 

Ik wil graag in de zomervakantie van 107 kilo naar 90 kilo of minder gaan. Ik heb nog ongeveer 100 gram whey isolaat en ongeveer 70 l-carnitine liggen. Ik mag 2500 calorien innemen zonder aan te komen. Is het mogelijk dat ik in 7/8 weken ongeveer 15-25 kilo af kan vallen?

JorizzXBearr
jun 9th 2012, 10:54

Maar natuurlijk waarom niet?

De wonderen zijn de wereld ng lang niet uit !

Zolang dat je maar blijft volhouden en geniet van de sport !

sjoerd_moh
jun 9th 2012, 11:02

Netrunner

Door die pillen val je niet af, het gemakkelijkt het alleen. als jou onderhoud 2500 calorieen is en je wilt 17kg afvallen in die aantal weken zou je extreem moeten afvallen dan zul je dus 1800-1900 calorieen tot je moeten nemen. Weet niet wat je goals zijn, (spiermassa behouden; gewicht verliezen etc. )

Reageer op deze review