XXL Nutrition

Review Green Bulge

miesy

kan risico op kanker vergroten?? staat gewoon op het flesje...

ook, ivm eventuele gezondsheids problemen en medicatie, eerst de arts raadplegen. had fijn geweest om te weten voor ik dit product had gekocht. en misschien is het verder wel geweldig spul, maar daar zal ik waarschijnljk nooit achter komen...tenzij mijn huisarts het goedkeurt. :)

Reageer op deze review
16 reacties
miesy
apr 27th 2012, 14:28

STOM.....ben de sterretjes vergeten!

hopelijk kan een mod dat even veranderen naar 1 ster? mijn excuses.

SmokeyMcHookah
apr 27th 2012, 15:27

Je reviewed het product. naar mijn mening kan je een product niet 1 ster geven zonder het gebruikt te hebben. mijn ervaringen met geen bulge zijn zeer positief

miesy
apr 27th 2012, 15:58

feit dat het iets is waarin duidelijk word vermeld dat het risico op kanker vergroot vind ik niet iets wat meer dan 1 ster waardig is. maar ja, da's mijn mening.

SmokeyMcHookah
apr 27th 2012, 17:24

Door dit een maand te gebruiken, zal het risico op kanker echt niet groter worden. Feit is dat het een amerikaans product is, een van de ingrediënten zal waarschijnlijk kankerverwekkend kunnen zijn bij een bepaalde dosering en het zal dan wel verplicht zijn in de VS om daar een melding van te geven. maarja bij een maand gebruik zal het echt niet een groot effect daarop hebben. 

maarja als je hem toch al heb gekocht zou ik het gewoon een maandje proberen. ik heb er zelf aardig wat vooruitgang mee geboekt. maar dat is slechts mijn mening;)

miesy
apr 27th 2012, 17:54

heb mijn arts al gesproken en hij gelooft niet in de werking van dit supplement..maar ja, meningen zijn vaak verdeelt bij dit soort producten. en ik heb een spierziekte, en daardoor dus ook hartritmestoornis, dus gezien ik het toch rustig aan doe gebruik ik 1 capsule per dag. dat kan geen kwaad volgens hem. en dat zal de zogezegde risico op kanker dan ook wel nog meer verkleinen.

hoop dat ik er op z'n minst iets wat van baat bij heb. anders vestig ik al mijn hoop maar op PeptoPro...:P

HC_Arno
apr 27th 2012, 18:06

Toch mocht je dit niet reviewen, naar mijn mening. Je hebt het niet gebruikt, ga het dus ook niet raten. Net hetzelfde als 'zalm is niet lekker, maar ik heb nog nooit zalm gegeten'.

miesy
apr 27th 2012, 18:14

ik baalde toen ik zag wat er op het potje stond, vandaar mijn reactie.

en ik snap je punt en geef je ook ergens wel gelijk, maar vind nog steeds dat mensen ook de nadelen mogen weten voordat ze dit product kopen. staat duidelijk op het potje vermeld, dus waarom niet hier. scheelt weer een miskoop van 20 euros.

SmokeyMcHookah
apr 27th 2012, 18:52

hey, bij het stukje vraag antwoord staat zelfs dit:

V) Is Green Bulge (Creatine) veilig in gebruik? A) Alle creatine producten zijn 200% veilig in gebruik. Creatine is het meest onderzochte supplement ter wereld. De werking en veiligheid zijn aangetoond in letterlijk honderden lange termijn studies. Creatine wordt zelfs gebruik bij het bestrijden en verminderen van allerlei chronische spierziekten. Zelfs AIDS of MS patienten hebben veel baat bij creatine!

Dus waarom niet gewoon de voorgeschreven dosering;)?

miesy
apr 27th 2012, 19:05

en dat is dus niet wat er op het potje staat. want dat telt ook...toch?

blijkbaar is wat jij hebt gequote bedoelt voor gezonde mensen, en niet voor mensen met een medische conditie, waaronder:

o.a. diabetis. hoog of lage bloeddruk. hartritmestoornis. hartziekten. lever en nier problemen. depressies. ander mentale condities. prostaat probleem. enzovoort, engazomaardoor.

te veel om op te vertalen. tenminste, heb ik nu geen zin in.

HC_Arno
apr 27th 2012, 19:20

Ik begrijp je punt daar ook wel hoor. Een ziekte hebben is nooit leuk en je vraagt hier ook niet om, als je dan twijfels hebt of iets wel goed voor je is kan je , zoals op IEDER voedingssuplement staat, je huisarts raadplegen hierover. Als jou huisarts, die je goed kent, zegt dat dit geen baat voor je heeft moet je het niet gebruiken. Maar i.p.v. het onmiddelijk te kopen kan je effe alle ingrediënten afprinten en deze voorleggen bij je huisarts.

SmokeyMcHookah
apr 27th 2012, 20:57

@HC-Arno

mee eens. mijn reactie was ook niet offensive bedoeld ofzo

miesy
apr 27th 2012, 22:48

ik had eerst ook alles goed doorgekeken, en werd enthousiast toen ik las dat het mensen met spiercondities goed zou doen, en had dus ook meteen besteld. daarom schrok ik van wat er uiteindelijk op het flesje stond. dat met de hartritmestoornissen, enzo. is toch iets wat veelal bij spierziektes voorkomt. maar maakt verder niet uit. ik gebruik de capsules toch, alleen wel in een veel lagere dosiring. ik merk het wel. helpt het maar een klein beetje dan is dat beter dan niets, en is het alsnog mijn geld en de 5 sterren waard. :)

HC_Arno
apr 28th 2012, 10:03

Je kan wat expirementeren met de dosering hé. Bijvoorbeeld elke dag of 2 dagen 1 capsule meer en als je niets negatief voelt kan je het gewoon nemen.

scooby
apr 28th 2012, 10:12

Wat op de verpakking staat hoort ook op de site te staan of in ieder geval een waarschuwing voor mensen die medicijnen gebruiken of ziektebeelden hebben dit is zelfs wettelijk verplicht

Ik snap wel dat men er dan van schrik maar op sigratten staat het ook en we roken gewoon door,dus het is ook een stukje zelfverantwoording

miesy
apr 28th 2012, 17:17

Hey HC_Amo,

ik denk dat ik het maar bij 1tje per dag hou, dat mix ik met een dosis PeptoPro, wat goed bevalt.

met hartritmestoornissen wil je echt geen onbekende risico's nemen, veels te eng. better safe then sorry.

en wat Scooby zegt is helemaal juist. beter teveel info dan te weinig! zeker in dit geval.

timeke.prinnici
aug 21st 2013, 12:14

Huisarts men gat die mensen zeggen zelfs dat proteine shakes gevaarlijk zijn , bodybuilden is geen sport dat is een levensstyle en als je ervoor kies pak je er alles bij

20smile12smile21smile

TRAIN EAT REPEAT

Reageer op deze review