XXL Nutrition

Review Mega Grow

Mattios

Doet wat het hoort te doen. Maar de Cherry smaak is echt niet te pruimen. Vooral 's ochtends is het bikkelen tot de laatste slok.

Reageer op deze review
10 reacties
Alexn
dec 11th 2012, 09:16

Over smaak valt niet te twisten, ikzelf heb beide smaken al geprobeerd maar cherry blijft toch mijn favoriet. Je zou kunnen proberen wat meer water te gebruiken zodat de smaak wat minder sterk proeft.

monster-1-
dec 14th 2012, 21:07

Ik vind orange echt super lekker.

Mattios
dec 15th 2012, 13:43

Ik ben er achter! In een glas, dan water toevoegen en vervolgens roeren is een no-go. Maar eerst de poeder in een flesje, dan water en daarna goed schudden is de oplossing. Smaak is nog niet optimaal, maar ik ben iig die "witte schuimkraag" kwijt. Orange is dus beter? Kan je het met iets vergelijken? Zeg maar.. Fanta zonder prik oid?

wezzzley
jan 20th 2013, 00:33

probeer het eens met sinaasappelsap? sinaas met kers is eerst even wennen maar na een tijdje vond ik het echt lekker ! 

tvv
mrt 22nd 2013, 16:54

Ook een pot kers besteld maar kan niet wennen aan de smaak. Veel te sterk ! Los het nu op met 750 water maar echt smakelijk vind ik hem niet. Zeker niet te vergelijken met mijn aardbei/banaan shake welke echt super is ! Iemand nog mengtips ?

 

XXL Nutrition
mrt 22nd 2013, 17:31

Dat is appels met peren vergelijken. Een whey is een totaal ander product waar je veel makkelijker een goede smaak aan kan geven.

Mattios
mrt 27th 2013, 12:10

Klopt. En na een tijdje (zeg halve pot) wen je er aan. Trust me.

tvv
mrt 27th 2013, 12:18

Bij deze een reactie m.b.t. Mega Grow..... de smaakt begint inderdaad te wennen. Ik drink hem echter wel met een hoop water weg maar moet zeg dat de smaak zo goed te doen is. Wat betreft de werking ervan. Ik heb van de week ervaren dat ik zwaardere gewichten aan kan en betere sets kan maken :) Voor mij dus echt een topproduct !

Baszon
apr 1st 2013, 22:06

Na 3 weken gebruik wel degelijk positieve resultaten. Biceps en triceps bomvol (de rest uiteraard ook, maar deze zijn waarneembaar voller), Cherry is prima te doen met 400ml water. Verder gebruik ik er whey, aminos, creatine caps en waxy maize bij. Gewoon TOP product!

tvv
jun 2nd 2013, 12:14

nog even een kleine ervaring toevoegen....

 

Nu bezig aan mijn 2de pot Mega Grow maar dit keer de smaak Orange.

Was een verschil zeg !! Deze is veel lekkerder en beter weg te drinken.

gr. Taco

Reageer op deze review