XXL Nutrition

Review Whey Delicious

jrtc91

Voor een shake die wordt geadverteerd om z'n smaak, valt ie tegen. Ik heb appel besteld en een citroen/limoen sample erbij gekregen, geen van beide vond ik baanbrekend.

Niet echt onderscheidend van de andere eiwitshakes die ik tot nu toe heb geproefd. 3 sterren.

Reageer op deze review
15 reacties
XXL Nutrition
jan 23rd 2013, 14:22

Je hebt toevallig de 2 meest bijzondere smaken ook gehad. Appel is alleen voor de liefhebber en citroen gaat uit het assortiment.

Athena
jan 24th 2013, 00:02

Gaat limoen/citroen uit het assortiment? Meen je niet! Die is juist super lekker!! Tot wanneer is deze nog verkrijgbaar dan?

XXL Nutrition
jan 24th 2013, 08:16

Op=Op er is weinig vraag naar en we krijgen straks 2 nieuwe smaken erbij, en deze gaat er dan uit.

Athena
jan 24th 2013, 11:22

Oké, bedankt voor de info. Ik ben nu wel benieuwd naar die twee nieuwe smaken ;p!

Blijft de citroen smaak van Perfect Whey Protein wel? Is die een beetje te vergelijken met Limoen - Cirtroen van Whey Delicious?

XXL Nutrition
jan 24th 2013, 11:50

De smaak hebben we niet van de perfect whey protein.

deefjuh
jan 24th 2013, 12:06

@jrtc91:

Ben het met jou en de admin eens: Appel heeft een chemische smaak (die ik niet vies vind) en citroen was mij ook te fris.

Ik zou een keer zo'n sample pack bestellen als ik jou was, want er zitten echt lekkere smaken bij alleen moet je van die speciale houden.

Bijv. Aardbei/banaan met gewone melk smaakt echt als een milkshake en is echt lekker. Kan je van veel andere Whey's niet zeggen.

Chocola smaakt inderdaad niet als alsof je nesquick drinkt, maar als je wat meer van de pure cacao houdt, is deze ook prima te doen. Soms doe ik er zelfs een beetje meer pure cacao bij.

Maar vergeleken met de andere Whey's die ik heb gehad, is dit huismerk toch wel een van de betere qua smaak en het lost prima op.

Athena
jan 24th 2013, 12:16

Oh ja, dat was alleen van de bulk. Foutje haha

FLTLNR
feb 22nd 2013, 18:37

2 nieuwe smaken? Mogen we al weten welke dat zullen zijn? 6smile

XXL Nutrition
feb 22nd 2013, 19:05

dat wordt watermeloen en chocolade caramel wij vinden het 2 topsmaken.

FLTLNR
feb 23rd 2013, 03:38

Ik kijk er al naar uit! Dank voor het antwoord! 42smile

SteveW
mrt 15th 2013, 22:07

Aan Jrtc91:

Het zijn nu wel de 2 (naar mijn mening) slechtste smaken uit het assortiment.

Yvesm
mrt 18th 2013, 11:43

coco's is wel lekker van smaak

 

stefher
mrt 20th 2013, 19:45

merken jullie het in spieropbouw?

Yvesm
mrt 20th 2013, 20:15

Ik ga nu pas echt starten met het bijnemen van whey.

Ik neem nu reeds geruime tijd L-Ornithine - L-Arginine - Gaba - Cissus en Creaforce.

Ik moet zeggen dat dit toch wel een positief resultaat geeft ( ik ben maar een starter hé :-)  )

Mocht het geen resultaat geven zou ik niets meer bestellen!

Ik laat weten wat de whey doet

 

grtzz

 

stefher
mrt 20th 2013, 20:19

naja dan lees ik wel hoe de wey aanslaat!

Reageer op deze review