Klantenservice

Frame met afbeelding en knoppen

Klantenservice

Veelgestelde vragen

Wie is XXL Nutrition?

XXL Nutrition staat al jaren bekend om het grote aanbod supplementen. Waarbij kwaliteit en innovatie voor ons de hoogste prioriteit hebben. Alleen de beste grondstoffen worden gebruikt voor onze producten. Zo is XXL Nutrition een begrip geworden onder zowel professionele als recreatieve sporters. Producten als whey proteïne, creatine, aminozuren, weightgainer, pre workout en natuurlijk onze sportkleding worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Naast het uitgebreide assortiment biedt XXL Nutrition alle voordelen op het gebied van veilig betalen, bezorging en het retourneren van artikelen.

heb een advies- of productvraag

Onze klantenservice bestaat uit een team van experts dat jou graag helpt bij al jouw vragen over onze supplementen en producten. Heb je een vraag? Dan kun je die het beste stellen via onze chat, of via ons contactformulier.

Ik wil iets retourneren

Binnen 30 dagen kun je jouw product ongeopend retour sturen. Gebruik onderstaande butten en maak jouw retour aan in Returnista.

Mijn bestelling is niet compleet

Mis je een product? Of heb je het verkeerde product ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Ik heb een beschadigd product ontvangen

Het kan natuurlijk voorkomen dat een product kapot of beschadigd wordt geleverd. Meld de schade (inclusief foto's) via de knop hier onder en wij zoeken samen met jou naar een passende oplossing.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen bij XXL Nutrition?

Nee, dit is niet mogelijk. Maar bestel je bij ons voor 22:00, dan heb je je pakketje gewoon de volgende dag in huis. Het is zelfs mogelijk om te kiezen voor DHL same day delivery, hiermee heb jij, wanneer je voor 12:00 besteld, jouw pakketje dezelfde dag nog in huis. Zo hoef je bij ons nooit lang te wachten op jouw pakketje!

Contactgegevens

XXL Nutrition

Vuurijzer 18

5753SV Deurne

Nederland

KVK: 76404803 te Eindhoven

BTW-nummer: NL860613367B01

ING Bank Nederland

XXL Nutrition, Deurne

IBAN: NL69INGB0004298691

BIC/SWIFT: INGBNL2A

Foto Frame

Klantenservice

Heb je nog vragen?

Onze klantenservice staat voor je klaar en is geopend van 8:00 tot 22:00 (ma-vr) en op zaterdag en zondag van 12:00 tot 16:00

heb je nog vragen?