XXL Nutrition

Review Creatine Monohydraat

Count Crust
Fijne textuur, drinkt dus makkelijk weg en is dus makkelijk op te lossen. De smaak valt mee voor een creatine, ik heb al vele ergere creatines naar achter gekapt.

Enige nadeel aan deze vind ik de prijs. Voor een monohydraat is deze van XXL toch wel wat duurder dan bij de concurrentie dus ik twijfel om nog eens aan deze prijs creatine bij xxl te kopen.

Dus kop op Rene kijk er eens naar ;)

Mvg
Reageer op deze review
8 reacties
RAB2
aug 13th 2015, 11:54
Mjaaa.. Je hebt maar 5 gram creatine op een dag nodig dus voor deze 14 euro heb je wel voor 100 dagen creatine... Creatine is een supplement waar best veel mee wordt gerommeld dus de vraag is of je daar op jaarbasis een paar euro op wilt besparen met alle risico's van dien??
Count Crust
aug 13th 2015, 16:51
Dat antwoord had ik dus niet nodig hier... met creatine word amper gerommeld.... kontjeslikker.
RAB2
aug 13th 2015, 17:14
Dan ga je toch lekker bezuinigen voor 14 cent per dag? snap je agressie niet. 
Count Crust
aug 13th 2015, 19:35
Ik snap niet waarom jij op mensen hun reviews moet gaan reageren. Ga toch weg.
RAB2
aug 13th 2015, 19:51
Dat heet nou interesse. Veelal vinden mensen het fijn om bevindingen met elkaar te delen of te overleggen. Aan het einde van de dag zijn we allemaal mensen met dezelfde hobby. 

Dat jij daar geen behoefte aan hebt vind ik prima, maar dat is geen reden om gelijk aggresief of beledigend te worden. 

Overigens, je hebt gelijk dat er met creatine niet half zoveel wordt gerommeld als met whey, dat wil ik je nog meegeven, maar er is wel een verschil in kwaliteit. 

Maar goed, je moet doen waar je jezelf goed bij voelt. Sinds je niet zit te wachten hierop zal ik je met rust laten. Adios. 
Count Crust
aug 14th 2015, 10:06
Ja, heb je terplekke als antwoord uitgevonden voor je daden te rechtvaardigen zeker. Praatjes maken en dan degene die het opmerkt afschilderen als aggresieveling terwijl mensen zoals jij volcontinu mensen als ik lastig vallen met hun commentaren en dan zijn we dat snik zat en dan gaan jullie ons beschildere als aggresieve mensen... mooi volkje dat volkje dat de schuld in andere hun schoenen schuift terwijl ze zelf maar op de achtergrond de wereld willen leiden... maar je leid niks schat!
RAB2
aug 14th 2015, 10:44
Rustig maar jochie, de puberteit gaat vanzelf voorbij. Ook jij wordt  nog wel een keer volwassen. Misschien leer je dan ook nog  fatsoenlijk Nederlands.
Count Crust
aug 14th 2015, 11:54
Ja klaar... mensen beoordelen en mensen in groepje steken zodat het voor jouw vatbaar wordt. Onzekerheid gaat ook voorbij vooral als je de midlifecrises voorbij bent en begrijpt dat jongeren de dag van vandaag slimmer zijn dan van die oude kwallen die pseudoscience uitleg hebben voor alles en zichzelf DE authoriteit manen.
Reageer op deze review