XXL Nutrition

Review Whey Isolaat

Barry__

Wat een DRAMA zeg dit spul. Echt ongekend SLECHT. 9smile

Ik heb de 1 KG/Vanille en het schuimt als de neten.

Ik ga de hele pot WEGGOOIEN, want hier kan ik echt HELEMAAL niets mee.

Het schuimt met:

  • melk
  • koud water
  • lauw water
  • warm water
  • brinta
  • vitargo
  • vruchtensap ( jaja )
  • dextrojuice
  • roeren
  • schudden
  • shaken
  • combinatie van schudden en shaken
  • in de blender

Heel mijn ontbijt & PWO-shake & Intraworkoutshake kan ik wegdoen: helemaal verpest.

Dit is werkelijk helemaal ruk! 9smile

Reageer op deze review
28 reacties
KaaDee
okt 31st 2010, 21:15

...een verkeerde pot of batch, misschien? Ik heb ook als een van mijn eerste shake supplies een pot Isolaat gekocht en zou juist willen dat deze een beetje zou schuimen. Wat mij betreft mag alles schuimen zoals "All Day Protein" zou doen; niet te veel en niet te weinig.

Weet je zeker dat je de juiste verhouding gebruikt en/of niet per ongeluk een verkeerd maatschepje gebruikt (en/of erbij hebt gekregen?)

Ik zou in ieder geval de reactie van Rene/XXL even afwachten voordat je de pot weggooit. Misschien kan men nog iets voor je betekenen als je de pot terugstuurt?

Succes in ieder geval, ermee.

Barry__
nov 6th 2010, 13:28

Mijn email heeft tot op heden nog niets uitgehaald.

 

Mijn batch: 2707.10

XXL Nutrition
nov 10th 2010, 16:22

Het sample van die batch is nagekenen en is gewoon 100% in orde. Whey schuimt altijd wat, maar niet overdreven veel. Ik gebruik zelf ook whey isolaat. Zowel in de blender met havermout/brinta als in de shakebeker met water of melk. Ik zou bijna denken dat je iets verkeerd doet.

Barry__
nov 17th 2010, 00:42

Ik snap de reactie niet zo goed, wat schiet ik daar mee op?

Jasper84
nov 17th 2010, 10:19

Als ik whey isolaat roer komt er geen shuim op hoor! en als ik hem shake staat er een klein beetje schuim op en laat me shakebeker even staan en dan is de schuim ook weg. wat is het probleem van schuim???

Nielse
nov 17th 2010, 21:30

zelf gebruik ik de isolaat (banaan) ook en k vind m wel super. Ik shake m en dan zelfs schuimt hij niet overdreven. Eigenlijk nog geen problemen mee gehad, zelfs niet na de training als k er nog een schepje Glutamine Peptide Matrix in doe...

Dus ik zou ook niet weten waar het probleem zit 35smile

Barry__
nov 19th 2010, 00:59

Ik vind het allemaal prachtig dat jullie een product hebben dat niet schuimt, geweldig.

Dat is ook mijn ervaring met andere producten van XXL.

De huidige pot isolaat schuimt gewoon te erg en ik kan er niets mee. Het is niet heel ingewikkeld.

KaaDee
nov 19th 2010, 01:45

Niet heel ingewikkeld, maar ook niet iets waar men hier iets aan kan doen :-)

Heb je al gevraagd of je de pot wellicht om kan ruilen?

Jasper84
nov 19th 2010, 08:18

bij mij schuimt het ook een beetje...

 

maar schuimt ie bij jou dan zo erg (tenminste zo kom je over) dat als je de whey in de shaker gooit dat het schuim er uit knalt? omdat je er niks mee kan?

dave2009
nov 19th 2010, 19:49

stomme opmerking misschien. maar weet je zeker dat je shakebekers geheel schoon zijn. Hoeft maar een beetje afwasmiddel of overblijfsel van wastabletten in te zitten om behoorlijk te reageren met je whey. Ik  had hetzelf ook een keer.

Barry__
nov 22nd 2010, 12:30

Ja het is werkelijk niet te handhaven dat spul.

 

Kijk was het nou slechts de smaak: mijn probleem. Met name subjectief etc etc.

 

Dit is gewoon een product dat afwijkt van hetgeen ik mocht verwachten.

Barry__
dec 16th 2010, 23:01

Wat nog de moeite waard is om te vermelden: buiten dit reactiekader heb ik nog geen enkel bericht van XXL mogen ontvangen over mijn klacht en grote ontevredenheid. 

Dat is raar, want: mijn emailadres is bekend! 

Ook raar: ik mail over het product en verwijs naar deze review. Geen enkele reactie. 

Klantvriendelijk? Nee!

KaaDee
dec 16th 2010, 23:32

Mee eens, mits:

- Je dit officieel als klacht hebt gemeld (per e-mail, telefonisch of gewone briefpost). - Dat op een normale, gecontroleerde manier hebt gedaan.

Ik hoop niet dat je verwacht dat een slechte review en/of opmerking daarin aanleiding is voor XXL om direct contact met jou op te nemen; ik zou dit in ieder geval niet verwachten.

Helaas kan ik je verder niets zeggen; ik heb enkel goede ervaringen met XXL en haar producten en diensten. Telefonisch prima bereikbaar en per webform/e-mail altijd dezelfde dag (enkele uren later, doorgaans) al een reactie op de vraag.

CDRK
dec 19th 2010, 18:54

Ik zou bijna zeggen maak eens een video. Ben wel benieuwd hoe erg het schuimt.

Ik heb zelf banaan en gebruik altijd een shakebaker en heb er geen last van. Er komt inderdaad een beetje schuim, maar even laten staan een enkele minuut en het is zo goed als verdwenen.

Barry__
dec 29th 2010, 17:16

Ik hoopte op een nette reactie op mijn email, waarin ik verwees naar dit stukje van het internet & en aangaf niet tevreden te zijn.

Het blijft stil.

Met XXL heb ik prima ervaringen, zowel met de service als met de producten van het huismerk zelf. Maar dit is echt irritant.

Emmertje met Isolaat heb ik weggegooid, heb alle mogelijke opties wel geprobeerd. Filmpje gaat hem niet worden.

dave2009
dec 30th 2010, 12:11

Ja, weggooien van de isolaat is niet zo slim. Dat is hetzelfde als een kapotte trui kopen en weggooien en daarna naar de winkel gaan en zeggen dat ie kapot was en een nieuwe wilt. Maar kun je eens ophouden met de eeuwige posts over die 'slechte' isolaat ! Als je in het begin wat rustiger gereageerd had en niet meteen XXL van bijna doodslag beschuldigd krijg je ook meer respons. Is geen wereldprobleem en ik had als ik jouw was gewoon de pot opgebruikt dan maar door de kwark ofzo.

Barry__
dec 30th 2010, 17:07

Ik gooi het niet weg om vervolgens te vragen om een nieuwe pot. Goed lezen schatje.

Mijn eerste post valt reuze mee. Je roept nu iets over doodslag maar dat voegt weinig toe. Stop daar eens mee. En doet iets aan je Nederlands.

Ik maak gewoon gebruik van de optie om een review te geven over een product, en dat kleur ik lekker in zoals ik dat wil. Daar hoef jij mij niet in te sturen.

 

XXL Nutrition
dec 31st 2010, 20:04

Wegens de drukte van de afgelopen tijd deze review even helemaal uit het oog verloren.

Ik vind het vervelend voor je dat je een pot had die schuimt en dat je hem uiteindelijk hebt weggegooid. Maar nogmaals, de batch is nagekeken en is gewoon in orde.  

Ik kan het dus niet verklaren. We hebben ook geen enkele andere klacht gehad over de Whey Isolaat. We hebben helaas ook geen samples van Whey Isolaat. Anders had ik je die een paar kunnen sturen om te kijken of je bij die samples hetzelfde effect had.  

Ik vind het nogmaals erg vervelend dat je niet tevreden bent over een product van ons. Maar ik kan er helaas niets mee.

Barry__
jan 8th 2011, 16:14

Ok, bedankt. :)

SmokeyMcHookah
jan 15th 2011, 15:50

dit kan misschien een noob vraagje zijn. maar alle whey die ik heb gebruikt schuimt. waarom is dat zo'n probleem. ik maak gewoon een shake en drink hem gewoon gelijk met schuim en al op. maakt dit uit ofzo, aangezien er zo'n probleem van word gemaakt?

CDRK
jan 19th 2011, 19:44

Ik kan mij best voorstellen dat het wat lastig drinken is als het erg veel schuimt. Zelf drink ik het ook met schuim en al en laat ik m'n beker gewoon enkele seconden langer boven mn smoel hangen en loopt het meeste schuim er wel uit haha.

Baris
mrt 2nd 2011, 14:50

Suck it up..

kodi
mrt 9th 2011, 00:44

Al schuimt heel het salon onder, als het spul doet waar ik het voor koop dan interesseert dit me absoluut niet. Ik koop een suplement owv zijn eigenschappen en samenstelling. Ik focus me op resultaten die ik behaald wil zien, daar reken ik ook het product op af. Al de rest is bijzaak.

end of discussion

bosco
mrt 13th 2011, 16:31

gebruik 250cl water, 2 scheppen proteine mixen in de blender 5-8 sec

daarna kun je water toevoegen, even roeren  zonder te mixen (schuim) KLAAR

Succes. gr Bosco

wijthoef
sep 7th 2011, 19:22

aanstellerij als je het mij vraagt

Justin Bieber
sep 24th 2011, 10:50

barry, lekker aant trollen weer?

energy
nov 12th 2011, 14:30

vond de isolaat juist niet schuimen, lekker dus, shaken als een gek, en toch geen schuim, wat een verschil met Syntrax proteine isolaat, dat veranderd helaas wel geheel in schuim en je moet 20 minuten wachten voor je kunt drinken. Vreemd verhaal en krijgt van mij geen bijstand.

bosco
nov 12th 2011, 21:41

Hier de gouden tip voor Barry

VOEG EEN VERSE BANAAN 26smileTOE IN JE SHAKE, IN DE BLENDER, MIXEN MAAR EN DRINKEN MAAR 11smileLEKKA    25smile

Reageer op deze review