XXL Nutrition

Review UNLEASH! Concentrated

Remko79

Smaak is top!  Watermeloen is een plezier om te drinken. Dat is die ene ster.

Werking is echter 0,0. Vind het vervelend om te moeten zeggen maar het doet echt helemaal niets bij mij.

Nuchtere maag (2,5 uur na m'n ontbijt) en tot op heden (11:30) geen effect. Tijdens het trainen geen hardere pomp, geen extra energie of betere focus.

Jammer, maar ik er niet meer dan 1 ster voor de smaak voor geven.

 

Reageer op deze review
22 reacties
Mr Big
mrt 22nd 2013, 11:33

IK heb die granaatappel en is ook zeer lekker.

De werking ben ik juist zeer tevreden over, geen rare energie rush of trip maar lekkere focus en prefecte training gehad. ook geen crash achteraf.

XXL Nutrition
mrt 22nd 2013, 11:39

Vreemd dat je zowel van de Unleash V3 als van de nieuwe Unleash Concentrated niets merkt. Het is een totaal nieuwe formule met andere ingredienten. Ik vrees dat als je van deze twee boosters niets merkt je van geen enkele booster iets zal merken. Wel jammer, want het is echt een goed product.

Remko79
mrt 22nd 2013, 11:43

Ik heb nog een sample van GO van EXT Sports liggen, die ga ik maandag maar proberen.

 

Heb dus een pot Unleash V3 waar 7 scoops uit zijn en een pot Unleash Concentrated waar 1 scoop uit is staan. Kunnen dus zo de prullenbak in...jammer.

bosco
mrt 22nd 2013, 12:39

ik bied € 25.00

3m0oW
mrt 22nd 2013, 15:46

Beste Remko79

Voor hoeveel wil je ze allebei weg? 

Want ik wil zo graag Unleash v3

Remko79
mrt 22nd 2013, 15:53

Beste 3m0oW,

 

Mij gaat het niet om het geld...en aangezien je die v3 zo graag wilt kun je die pot wat mij betreft gratis krijgen.

Bij XXL hebben ze m'n email dus er zal vast wel wat geregeld kunnen worden.

 

Grz,

 

Remko

 

 

3m0oW
mrt 22nd 2013, 15:57

Hardstikke bedankt Remko ;)

Is het ook mogelijk dat ik ze allebei krijg? Ben bereid om te betalen.

Remko79
mrt 22nd 2013, 16:01

Hey 3m0oW,

 

Bespreken we wel via de mail, geen zin om een publieke verkoop hier te houden. :)

 

Grz,

 

Remko

Mitchellosz
mrt 22nd 2013, 16:47

Remko,

 

Vergeet niet dat een goed voedingsschema ook enorm helpt. Ik weet niet of je aan het bulken bent of aan het cutten, of eventueel gewoon alleen trainen zonder enige train schema etc. maar voeding is de basis van een goed werkend pre-workout en om het zo goed mogelijk te laten werken. Het zou ook kunnen dat jou Creatine gehalte gewoon goed is (Als dat nog in deze formule zit) aangezien dat er niet staat.

Mitchellosz
mrt 22nd 2013, 16:48

Ik heb trouwens nog een pot van de oude Formule van Unleash v3 aangezien ik het echt totaal niet naar binnen kan werken, zelfs niet met neus dicht etc. en smaak boeit eigelijk niet als het effect goed werkt maar bij mij toch wel een heel klein beetje.

Remko79
mrt 22nd 2013, 19:57

@Mitchellosz

Mijn voedingsschema zit goed in elkaar, daar maak ik me absoluut geen zorgen om.

Het zou ook kunnen dat jou Creatine gehalte gewoon goed is.....wil je hiermee zeggend at als je creatinegehalte goed is je geen baat het bij een PWO-booster?

Mitchellosz
mrt 22nd 2013, 21:33

@Remko

 

Ik bedoel ermee te zeggen dat als er ook in deze creatine waarschijnlijk Creatine zit. Nu weet ik niet of de de oude formule of de nieuwe is maar ik weet in iedergeval wel dat wanneer je Creatine gehalte al goed is, dat in iedergeval niet echt meer werkt. Tja en voor de rest zit er niet zoveel bijzondere dingen in een Pre-Workout.

Fille_125
mei 16th 2013, 13:08

Mitchellosz Bedoel je die met cassis smaak? Als je zelf niets met die pot kan doen wil ik die gerust van je over nemen !! Vond dit een top product !! 

gogem
sep 13th 2013, 15:47

Wel apart dat je van v3 ook niks voelt.. die vond ik zelfs sterker dan de beste aller tijden (NOXIPRO)

scooby
sep 13th 2013, 16:19

Zie dat je maar 1scoop heb geprobeerd niet zo snel opgeven kan zijn dat jouw lichaam het langzamer opneemt ben jij iemand die het altijd warm? of koud hebt?

Dan kan ik een beetje bepalen hoe je het beste kunt innemen?

Muaythai
sep 14th 2013, 00:06

ik reageer meestal goed op een PWO maar ben wel geinteresseerd in het koud,warm,ik heb het altijd warm wat wilt dit zeggen?

scooby
sep 14th 2013, 09:23

het geeft oa de werking van de schildklier aan dit is de thermostaat van het lichaam dit in samenwerking met de nieren

ook kan het zijn dat je bovenlichaam warm is en onder lichaam koud of andersom

Als je er last van heb kun je groene thee capsules nemen deze halen het teveel aan warmte uit je lichaam waardoor je dus meer energie krijg en betere verbranding

Ben je daar in tegen kouwelijk dan kun je beter Korean ginseng of Aswagandha nemen deze voeg warmte toe

Het gaat om balans

Muaythai
sep 14th 2013, 09:28

ahzo oke leuk om te weten, Maar ik denk dat het wel in orde is, vol energie en verbranding ook  op volle toeren,merci voor de info!

Remko79
sep 14th 2013, 09:42
@Scooby, Ik heb het niet zo snel koud, loop vrij lang met een shirt en een sweater door de herfst waar anderen al snel een jas aantrekken. Komt zelden voor dat ik het dus echt koud heb. Qua warmte valt het ook wel mee eigenlijk. Ben wel vrij snel geneigd om een trui/sweater uit te trekken als het ook maar even kan. Wat die PWO betreft, heb ook Unleash geprobeerd icm cafeïne-capsules en ook dat had geen merkbaar effect. Grz, Remko
scooby
sep 14th 2013, 10:03

Als je bijna nergens op reageert dan zal ik je detox-one en spirulina(ontgiften,afvalstoffen afvoeren,darmreinigen) aan raadde dit in combinatie met groene thee capsules en rhodiola(anti-oxidanten,warmte benutten,herstel)

Niet voor een boost maar wel om het systeem te reinigen en in balans te brengen uiteraard krijg je er meer energie van maar dat gaat wat relaxer

Verder zal ik er geen andere producten bij gebruiken anders belast je het teveel

Remko79
sep 14th 2013, 11:30
@Scooby, Momenteel gebruik ik al Detox-One. Ook geen cafeïne, nicotine en alcohol meer. Die andere dingen zal ik ook eens naar kijken. Over een dikke 2 weken weer eens kijken hoe ik op koffie reageer.... Grz, Remko
Numlock
apr 23rd 2014, 20:44
Unleash v3 cassis was het beste product wat ik ooit had, niet te drinken maar de boost fenomenaal wordt wakker XXL tijd voor een nieuwe bestseller oude formule v3 met nieuwe smaak watermeloen
wordt zeker een HIT ! ! !  
Reageer op deze review