Xone

Raising the standard

XONE® by XXL Nutrition is een exclusief verkrijgbare reeks voedingssupplementen, ontwikkeld als een samenwerking tussen XXL Nutrition en voormalig profsporter JayJay Boske. Wanneer je de hoogst haalbare doelen nastreeft dien je ondersteund te worden door de hoogste kwaliteit sportvoeding. Dat is exact waarom XONE® de standaard verhoogt en jou voorziet van professionele kwaliteit supplementen. De beste ingrediënten, optimale doseringen en een gecertificeerd dopingvrij label.

 

Je weet dat het tijd is om in de Xone te komen!

 

Alle producten zijn gegarandeerd dopingvrij

Strevende naar ultieme prestaties wil je ervan verzekerd zijn dat je product 100% vrij is van verboden substanties. Om die reden wordt iedere batch van ieder XONE® product getest in overeenstemming met de regulaties van de Nederlandse NZVT (Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport). Alle tests worden onafhankelijk uitgevoerd door het LGC Laboratorium in het Verenigd Koninkrijk, een wereldleider in de levensmiddelensector. Als gevolg draagt ieder XONE® product met trots de gecertificeerd dopingvrij badge die staat voor de puurste kwaliteit verkrijgbaar. 


XONE® in het kort

De beste ingrediënten

Optimale doseringen

Gecertificeerd dopingvrij label (NZVT-getest)

Gemaakt door experts, vertrouwd door pro's

Vandaag besteld, morgen in huis

Gratis XXL goodies vanaf 35,-

Gratis verzending vanaf 40,-Ontdek onze bestsellers


HYDROFUSION WHEY

Amino spiking, overtollige koolhydraten & vetten of een overschot aan nutteloze ingrediënten. ‌Al deze dingen komen vaker voor dan je lief is, ook al verdient je lichaam beter. Dat is de reden waarom HydroFusion ‌Whey‌ ‌is‌ ‌samengesteld‌ ‌uit‌ ‌de‌ ‌puurste‌ ‌kwaliteit‌ ‌Whey‌ ‌Isolaat‌ ‌en‌ ‌Whey‌ ‌Hydrolisaat.‌ ‌Superieure‌ ‌voedingswaardes,‌ ‌hoge‌ ‌dosering‌ ‌BCAA’s‌ ‌en‌ ‌ultra‌ ‌kleine‌ ‌di-‌ ‌&‌ ‌tri-peptiden‌ ‌garanderen‌ ‌jou‌ ‌van‌ ‌de‌ ‌beste‌ ‌eiwitbron.‌ ‌

 

Vandaag besteld, morgen in huis


WORKOUT IGNITER

Workout Igniter zit bomvol bewezen ingrediënten zoals l-citrulline, beta-alanine en cafeïne (uit Kolanoot, groene theeblad & guarana) gecombineerd met de meest innovatieve toevoegingen zoals Fibersol®, EnXtra™ en Acai fruit extract. Iedere dosering van 13.5 gram bevat niet minder dan 18 ingrediënten om het maximale uit je inspanningen te halen. De formule bevat in totaal 250 mg cafeïne, waardoor je een geweldige trainingservaring kunt verwachten zonder nerveus of trillerig gevoel. 

 

Gratis goodies vanaf 35,-


CREAFUSION

Om je van de meest geavanceerde creatine blend te voorzien bevat CreaFusion maar liefst 3 ultra pure creatines. Alle drie hebben ze hun eigen unieke eigenschappen die het hoofddoel ondersteunen: maximaal resultaat met 0 bijwerkingen. Aanvullend is CreaFusion verrijkt met taurine, l-arginine , AKG en l-tyrosine om je training verder te bevorderen.

 

Gratis verzending vanaf 40,-


REGENERATE

Om het meeste uit de anabolic window te halen, zit Regenerate boordevol essentiële voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden. Eiwit is afkomstig van hoogwaardig gehydrolyseerd wei-eiwit, aangevuld met vrije vorm BCAA's en l-glutamine. Daarnaast hebben we een geavanceerde koolhydraatblend toegevoegd om spierglycogeen aan te vullen. Ten slotte is de formule aangevuld met extracten, vitamines en mineralen om je lichaam te voorzien van wat het het meest nodig heeft.

 

NZVT-getestNog niet gevonden wat je zocht?

Het XONE® assortiment blijft groeien met inmiddels al meer dan 10 supplementen van de hoogste kwaliteit. Heb je hierboven nog niet gevonden wat je zocht? Ontdek dan hieronder het hele XONE® assortiment!

 

  1. Xone - Xone t-shirt - Black
    0
    Vanaf 35,-
Xone InstagramXone Instagram


XONE® x Jay-Jay Boske

Heb jij jezelf ooit de vraag gesteld of de supplementen die je neemt wel de kwaliteit bieden die ze beloven? Of er geen verontreinigingen of verboden toevoegingen aan gedaan zijn? XONE® neemt voor eens en altijd de twijfels op die vragen weg, niet voor niks dat Raising The Standard ons motto is. De kwalitatief beste supplementen zijn nu beschikbaar voor iedereen, of je nou een topsporter, Olympisch atleet of gewoon een fanatieke sportschool ganger bent die het maximale uit z’n lijf wil halen.

 


Mijn naam is Jay-Jay Boske en ik ben presentator, eigenaar van DAY1 en voormalig professioneel rugbyspeler. In het verleden ben ik al eens begonnen met een supplementenlijn. Producten kocht ik in bij een private label leverancier die dezelfde potjes ook aan andere merken verkocht maar dan met een ander label. Hier kwam echter snel een einde aan omdat ik niet 100% zeker wist wat er in de potjes zat en of ik hiermee wel de kwaliteit verkocht waar ik voor stond.

Als topsporter, maar ook iemand die z’n lichaam serieus neemt, was dat iets waar ik niet achter kon staan. Wat zou er bijvoorbeeld gebeuren als ik op doping werd getest? En wat voor kwaliteit verkocht ik eigenlijk? Toen heb ik besloten: als het niet goed genoeg is voor mijzelf om te nemen, dan is het zeker niet goed genoeg voor anderen. Ondanks dat de verkoop heel goed verliep voelde het niet goed en daarom ben ik kort daarna gestopt met de verkoop.

De jaren daarna bleef ik met het idee in mijn hoofd lopen dat supplementen van de hoogste kwaliteit, op doping getest én met een betaalbare prijs voor iedereen beschikbaar moeten zijn. Het maakt toch niet uit wie je bent of wat je doet? Of je nu een professionele voetballer bent of gewoon dolgraag naar de gym gaat om aan je lichaam te werken. We willen allemaal weten wat we nemen en ons lichaam voeden met een dopingvrij en kwalitatief hoogwaardig product.

 

De jaren daarna bleef ik met het idee in mijn hoofd lopen dat supplementen van de hoogste kwaliteit, op doping getest én met een betaalbare prijs voor iedereen beschikbaar moeten zijn. Het maakt toch niet uit wie je bent of wat je doet? Of je nu een professionele voetballer bent of gewoon dolgraag naar de gym gaat om aan je lichaam te werken. We willen allemaal weten wat we nemen en ons lichaam voeden met een dopingvrij en kwalitatief hoogwaardig product.

Ongeveer 4 jaar later leerde ik René (eigenaar van XXL Nutrition) kennen en al snel merkten we dat we naast onze kale koppen nog veel meer met elkaar gemeen hadden. Na elkaar beter te leren kennen ontdekten we dat we veel dezelfde passies delen waarbij sporten voor ons beiden bovenaan het lijstje staat. Toen vertelde ik hem over het feit dat ik in het verleden ook m’n eigen supplementen verkocht, maar ook waarom dit nu niet meer het geval was.

Ik vertelde hem mijn visie hoe ik een 100% dopingvrije supplementenlijn met officieel NZVT-keurmerk (Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport) voor me zag. Als onderdeel van dit keurmerk wordt iedere batch van ieder product volledig getest op doping zodat je verzekerd bent van een kwalitatief zuiver product. Het kwam ter sprake of we dit niet samen konden oppakken en tot een succes konden brengen: het combineren van de kennis en kwaliteit van XXL Nutrition met een officieel dopingvrij keurmerk. René werd al snel enthousiast en had direct een hoop goede aanvullingen en ideeën. De basis voor XONE® was gelegd…

 

Dát was het moment waarop we samen gingen werken en Xone® daadwerkelijk vorm gingen geven, te beginnen met de naam. XONE® is een samenwerking tussen DAY1 en XXL Nutrition en zo is de naam ook ontstaan: De X van XXL en ONE van DAY1. Vanaf daar was het één grote achtbaanrit. Van het ontwerpen van logo’s en labels tot het testen en proeven van producten, XONE® begon steeds meer vorm te krijgen. Nu, een jaar verder, is het idee omgetoverd tot een fantastisch product dat voor iedereen die op zoek is naar de hoogste kwaliteit beschikbaar is. Dit heeft lmaten zien dat een idee met passie nog steeds alleen maar een idee is totdat je er écht iets van maakt.

Voor iedereen die producten van XONE® bestelt: Bedankt, en Keep Raising the Standard!

Jay-Jay Boske