thermo shaker v2

Thermo Shaker V2

Voor iedereen die op zoek is naar méér dan slechts een manier om een eiwitshake te vervoeren is er de Thermo Shaker V2. Deze houdt jouw eiwitshake namelijk uren lekker koel zodat je ook na de training van een heerlijk koele en verse shake kunt genieten. Maar ook warme dranken als thee en koffie houdt de Thermo Shaker V2 moeiteloos warm, en door de lekvrije deksel kun je de shaker zonder zorgen in je tas vervoeren. De beker heeft een dubbelwandige body en is gemaakt van roestvrijstaal, zodat de tijd van nare geurtjes in jouw shaker ook tot het verleden behoort. Kortom: de Thermo RVS Shaker van XXL Nutrition maakt het meenemen van jouw lievelingsdrank nu wel heel aantrekkelijk! Verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren.

Geen nare geurtjes

Omdat de Thermo Shaker V2 uit roestvrijstaal is vervaardigd zal je niet langer last hebben van nare geurtjes in jouw shaker. Dit komt omdat bacteriën niet in staal kunnen trekken, in tegenstelling tot bijvoorbeeld plastic en kunststof. Het enige dat je hoeft te doen na de shaker gebruikt te hebben is hem goed schoon te maken en geopend op te bergen, en je shaker blijft lekker fris ruiken. De Thermo Shaker V2 heeft naast een hoge functionaliteit ook een superstrak design afgemaakt met een coating. Ondanks deze coating zeer sterk is raden wij aan de shaker met de hand te wassen en deze niet in de vaatwasser te plaatsen, de coating kan hierdoor beschadigen.

Inhoud: 800 ml.

Related products

Voorraademmer
Voorraademmer
(3)
From1.68
Weekaanbieding
XXL Nutrition

Thermo Shaker V2

4 Reviews
De Thermo RVS Shaker in een nieuw jasje! We hebben onze RVS shaker in een nieuw jasje gestoken met een strak design maar met dezelfde kwaliteit Nare geurtjes zijn verleden tijd met deze roestvrijstale shaker
  • Hygiënisch (bacteriën kunnen niet in het staal trekken)
  • Geen last meer van nare luchtjes in je shaker
  • Groot formaat: 800ml
  • Lekvrij!
  • BPA - vrij
  • Dubbelwandige RVS Shaker waardoor je drinken goed koud/warm blijft
13.4610.94

Free shipping from £ 45

Home delivery 6 days a week

Ordered before 22:00 (Mo-Fr), shipped today

Sign up for our newsletterSign up for our newsletter