Free shipping from €100
Ordered before 22:00 (mo-fr), shipped today
Free goodies and XXL samples from €35
try out shaker gift edition

Cadeaustress – ieder jaar weer hetzelfde (irritante) liedje: uit het niets zijn de feestdagen, de verjaardag van je beste vriend en het 30-jarige jubileumfeestje van je overburen wel héél dichtbij. Met de gedachte: ik koop volgende week mijn cadeau wel, kom je nu dan ook echt niet meer weg. Tijd voor actie! Maak kennis met het cadeau waar menig (sport)hart sneller van gaat kloppen: XXL Nutrition’s Try Out Shaker Gift Edition. Een Mega Shaker rijkelijk gevuld met onze best gewaardeerde XXL producten!

Mega Shaker

Onze populairste shaker maar dan een aantal maatjes groter: maak kennis met de Mega Shaker! Met een inhoud van 1300 ml geschikt voor al jouw (sport)drankjes en voorzien van een handige rubberen lus om hem aan vast te houden of op te hangen.

De inhoud

We begrijpen dat ons grote aanbod overweldigend kan zijn - Try out Shaker Gift Edition houdt naast cadeaustress ook keuzestress buiten de deur, want jij (of de ontvanger van dit cadeau) kunt nu eindelijk kennis maken met onze producten zonder zelf uren te verdwalen in ons overdonderende assortiment. De Mega Shaker wordt geleverd met minimaal 7 sportieve samples. De samples kunnen afwijken van de foto afhankelijk van de voorraad.

Sportieve cadeautips

Wil je dit jaar uitpakken en verdient jouw vriend, de moeder van de keeper van je hockeyteam of misschien wel jijzelf nét wat meer? We hebben een aantal sportieve cadeaus voor je uitgelicht, zodat jij je kan focussen op de belangrijkere dingen in het leven (zoals een nieuw personal record neerzetten of die berg met sportkleding in de hoek van je kamer die met de week groter en groter wordt uitwassen). 

Related products

Try Out Box
Try Out Box
(30)
36.9916.99
Gift box
Gift box
60.0029.99
XXL Nutrition

Try out Shaker Gift Edition

4 Reviews
Het cadeau van het jaar! Gaat jouw (sport)hart ook sneller kloppen van dit sportieve geschenk? 
  • Het perfecte cadeau voor iedere sporter
  • Rijkelijk gevuld met maar liefst 6 samples
  • De Smartshaker is met een inhoud van 1000 ml geschikt voor ál jouw drankjes
16.998.99

Free shipping from €100

Home delivery 7 days a week

Ordered before 22:00 (Mo-Fr), shipped today

Sign up for our newsletterSign up for our newsletter