Afvallen

Bij XXL Nutrition weten we dat afvallen niet altijd even makkelijk is. We hebben daarom een uitgebreid assortiment dieetproducten, zowel voor mannen als vrouwen, die je helpen bij het behalen van je doel.

per pagina
Filteren

Actieve filters

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Hoe kan ik op een gezonde manier afvallen?

Het klinkt als een cliché, maar de beste manier om op een goede, verantwoorde manier in gewicht af te vallen is door een lagere calorie inname en regelmatige beweging. Als je hier tips en voorbeelden van wil, neem dan zeker even een kijkje op ons blog. Meld je ook aan voor onze nieuwsbrief en krijg zo een gratis trainings- of voedingsschema. Wanneer je regelmatig sport en goed op je voeding let en een duwtje in de rug kunt gebruiken dan bieden we je een ruim assortiment dieetproducten.

Afvallen met eiwitshakes?

Eiwitshakes staan bij veel gebruikers bekend om het herstel van de spieren te bevorderen en spiergroei te stimuleren. Een eiwitshake kan ook uitstekend gebruikt worden als tussendoortje of als onderdeel van een maaltijd. Kort gezegd komt het erop neer dat je minder koolhydraten eet en deze vervangt door eiwitten. Voor de exacte werking van het eiwitdieet verwijzen we je graag naar ons blog.

Wat zijn goede afslankpillen?  

Om je dieet te ondersteunen bieden wij een ruim assortiment afslankpillen, ook bekend als fatburners. Deze komen in de vorm van capsules of poeder, net wat het beste bij je past. Gebruik deze pillen altijd ter ondersteuning van je normale dieet en overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet.

Wat zijn goede koolhydraatarme producten?

Wanneer je wil afvallen dan is het goed om te kijken naar de hoeveelheid eiwitten, koolhydraten en vetten die je dagelijks inneemt. Zodra je dit weet dan is het goed om te bepalen of een vermindering van koolhydraten zal leiden tot gewichtsverlies. In dat geval bieden wij een ruim assortiment koolhydraatarme producten. Bekijk bijvoorbeeld eens onze heerlijke caloriearme light sauzen, calorie-arme dranken, low carb repen en verantwoorde tussendoortjes.

Vocht

Je vetpercentage kan nog zo laag zijn, als je onderhuids vocht vasthoudt zul je merken dat de definitie van je spieren niet zo goed is als je graag zou willen. De producten in deze categorie bevatten ingrediënten zoals paardenbloem extract, groene thee extract en kalium.