xplode pre shot

Xplode Pre Workout Shot

Ready, set, XPLODE! We hebben allemaal wel eens van die dagen dat we niet vooruit te branden zijn en dat zelfs het zetten van een kopje koffie te veel moeite kost. De motivatie om op zo’n dag de sportschool onveilig te maken is dan ook net zo groot als onze zin om het huis schoon te maken op zaterdagochtend 06:00 uur. Maar dit gevoel mag natuurlijk niet onze progressie in de weg staan… De oplossing? Xplode pre workout shot! Dé koning van de (pre workout) shotjes (daar kunnen ze in de kroeg nog wat van leren)!

Betekent dit dat je Xplode alleen kan gebruiken wanneer je een off day hebt? Zeker niet! Deze voorgemixte pre workout shot kan jouw nieuwe partner in crime worden op ál je trainingsdagen of op de momenten dat je nét een beetje extra support kan gebruiken! 

Voedingswaarden en smaak

Omdat er in Xplode pre workout shot enkel gebruik wordt gemaakt van de hoogste kwaliteit actieve ingrediënten is deze pre workout zeer geschikt voor zowel beginnende- als ervaren krachtsporters en bodybuilders.

Waarom je voor Xplode zou moeten kiezen? Onze innovatieve pre workout shot helpt onder andere de alertheid te verhogen en draagt bij aan het verhogen van de uithoudingsprestaties doordat het cafeïne bevat. Daarnaast zit Xplode barstensvol effectieve ingrediënten als Argine AKG, Taurine, Beta-Alanine, Vitamine B12 en Vitamine C. En als kers op de taart: Xplode is geheel suikervrij! Kan niet beter toch? Toch wel: de smaak! Door de explosieve bessensmaak wil je namelijk nóóit meer iets anders dan Xplode!

Alertheid in een flesje

We begrijpen dat je (wanneer je in de mood bent) het liefst meteen een heel flesje Xplode achterover slaat. Dit is echter niet nodig: één flesje (60 ml) is namelijk goed voor twee trainingen! Een halve shot bevat 80mg cafeïne, wat gelijk staat aan een gemiddeld kopje koffie. Hierdoor ervaar je geen ongewenst opgejaagd of zenuwachtig gevoel tijdens je inspanningen.

Aanbevolen gebruik en dosering

Drink 30 ml (1/2 shot) 30 minuten voor de training. Neem niet meer dan 30 ml (1/2 shot) per dag.

Xplode Pre-Workout is een voedingssupplement met zoetstoffen en een hoog cafeïnegehalte. Niet aanbevolen voor kinderen en vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.

Verwandte Produkte

Protein Shot
Protein Shot
(2)
Ab24,99
Inhalt: 0.06 l (416,50 / 1 l)
XXL Nutrition

Xplode Pre Shot

1 Reviews
Ready, set, XPLODE; verhoog je uithoudingsprestaties met onze innovatieve pre workout shot!
  • Barstensvol effectieve ingrediënten als cafeïne, Taurine & Beta-Alanine
  • Een heerlijke, explosieve bessensmaak
  • Zowel voor kracht- als duursporters
  • Geen gedoe met losse poeders & shakebekers
Ab2,50
Inhalt: 0.06 l (41,67 / 1 l)

Kostenloser Versand ab 40 €

An Werktagen vor 20.00 Uhr bestellt, heute versandt

 An Werktagen vor 20.00 Uhr bestellt, heute versandt

Verwandte Kategorien

Melden Sie sich für unseren Newsletter anMelden Sie sich für unseren Newsletter an