Kostenloser Versand ab 40 €
An Werktagen vor 20:00 Uhr bestellt, heute versandt
Kostenlose Geschenke und XXL Samples ab 35 €
try out shaker gift edition

Cadeaustress – ieder jaar weer hetzelfde (irritante) liedje: uit het niets zijn de feestdagen, de verjaardag van je beste vriend en het 30-jarige jubileumfeestje van je overburen wel héél dichtbij. Met de gedachte: ik koop volgende week mijn cadeau wel, kom je nu dan ook echt niet meer weg. Tijd voor actie! Maak kennis met het cadeau waar menig (sport)hart sneller van gaat kloppen: XXL Nutrition’s Try Out Shaker Gift Edition. Een Smartshaker rijkelijk gevuld met onze best gewaardeerde XXL producten!

Smartshake 1000 ml

Een van onze populairste shakers: maak kennis met de Smartshake 1000ml! Met een inhoud van 1000 ml geschikt voor al jouw (sport)drankjes en voorzien van een handige rubberen lus om hem aan vast te houden of op te hangen.

De inhoud

We begrijpen dat ons grote aanbod overweldigend kan zijn - Try out Shaker Gift Edition houdt naast cadeaustress ook keuzestress buiten de deur, want jij (of de ontvanger van dit cadeau) kunt nu eindelijk kennis maken met onze producten zonder zelf uren te verdwalen in ons overdonderende assortiment. De Mega Shaker wordt geleverd met minimaal 6 sportieve samples. De samples kunnen afwijken van de foto afhankelijk van de voorraad.

Sportieve cadeautips

Wil je dit jaar uitpakken en verdient jouw vriend, de moeder van de keeper van je hockeyteam of misschien wel jijzelf nét wat meer? We hebben een aantal sportieve cadeaus voor je uitgelicht, zodat jij je kan focussen op de belangrijkere dingen in het leven (zoals een nieuw personal record neerzetten of die berg met sportkleding in de hoek van je kamer die met de week groter en groter wordt uitwassen). 

Verwandte Produkte

Kreatin Monohydrat
Kreatin Monohydrat
(125)
Ab12,99
Inhalt: 0.25 kg (51,96 / 1 kg)
XXL Nutrition

Try out Shaker Gift Edition

3 Reviews
Het cadeau van het jaar! Gaat jouw (sport)hart ook sneller kloppen van dit sportieve geschenk? 
  • Het perfecte cadeau voor iedere sporter
  • Rijkelijk gevuld met maar liefst 6 samples
  • De Smartshaker is met een inhoud van 1000 ml geschikt voor ál jouw drankjes
16,998,99

Kostenloser Versand ab 40 €

An Werktagen vor 20.00 Uhr bestellt, heute versandt

 An Werktagen vor 20.00 Uhr bestellt, heute versandt

Melden Sie sich für unseren Newsletter anMelden Sie sich für unseren Newsletter an